Vești bune despre show-ul care vrea să bată Exatlonul! Construcție de 15.000 mp și sute de mii de euro pentru Ninja Warrior. Uite cum va arata studioul concursului

Recent, Pro Tv a achiziționat formatul pentru una dintre cele mai de succes emisiuni-concurs din lume, Ninja Warrior. Produs până acum în 21 de țări precum Rusia, SUA, Marea Britanei sau Germania, evenimentul sportiv s-a filmat în unul dintre cele 10 studiouri existente până acum în toată lumea. Nu și cel produs de trustul din Pache. Studioul Ninja Warrior se construiește în România.

Loading...

Ninja Warrior este un format unde sute de concurenți traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea muntelui Midoriyama, care este o structură gigantică de oțel pe care doar adevărații războinici o pot cuceri, asta după ce reușesc să treacă de toate celelalte trasee.

Sursa foto: libertatea.ro

Pentru a-și adjudeca titlul suprem și premiul de 100.000 de euro, concurenții sunt nevoiți să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greșeală poate duce la eșec.

Loading...
Sursa foto: libertatea.ro

În momentul de față, pentru că marele proiect e încă în lucru, nu se știe suma totală a investiției, însă se preconizează că totul se învârte în jurul a câtorva sute de mii de euro.

Mai multe detalii AICI!

Loading...