Velea, SMS de la Antonia în timp ce era în direct: „Esti un prost. Ai…” Continuarea intrece orice imaginatie:

Alex Velea a primit un mesaj de la Antonia în timp ce se afla în direct. Artistul a împărtășit telespectatorilor ce anume i-a reproșat iubita lui printr-un sms.

Loading...

În urma unui material realizat în casa emisiunii “Totul pentru dragoste – La bine si la greu”, care va începe la Antena 1 pe 1 octombrie, telespectatorii care se uitau la ”Acces Direct” au putut vedea luxul care îi va întâmpina pe concurenţi. Ei bine, printre telespectatori s-a numărat, bineînțeles, și Antonia care i-a trimis un sms lui Alex Velea.

„Mi-a dat Antonia mesaj. Eşti un prost, ai făcut parchetul din lemn în loc să-l faci din piele de crocodil”, a spus Alex Velea.

Loading...

Antonia i-a transmis imediat un mesaj lui Alex Velea prin care îl „ceartă” din cauza materialelor de construcţie pentru care a optat. Bineînţeles că totul a fost o glumă, însă Alex Velea a ținut să împărtășească ”reproșurile” și cu telespectatorii pentru amuzament.

Până acum, Alex Velea și Antonia nu discutau public despre căsătorie, fiind un subiect sensibil pentru că bruneta încă nu a reușit să divorțeze oficial de Vincenzo Castellano. Pentru că lucrurile au început să se mai clarifice, fanii cuplului au început să se întrebe când își vor oficializa cei doi relația.

Recent, Antonia și Alex Velea au plecat împreună în China, la Shanghai, acolo unde bruneta i-a luat un interviu celebrului designer Tommy Hilfiger. Alex Velea a postat o fotografie cu Antonia, alături de un mesaj foarte clar, care a arătat tuturor cum o consideră pe Antonia: „Domnul Tommy în persoană și superba mea viitoare soție!”.

Loading...