Vacanta de cosmar! Tanara a facut o descoperire socanta in camera de hotel pentru care platea o avere. A sunat de urgenta la Politie. Ce a patit:

O tanara a trecut prin momente infioratoare si a avut o vacanta de cosmar.

Loading...

Aceasta se cazase la un hotel din Palo Alto, in California, Statele Unite ale Americii. Vacanta de cosmar a inceput atunci cand ea a realizat ce se intampla in baie, in fiecare seara, desi statea intr-o camera luxoasa.

Cand a realizat totul, a decis sa ia masuri, pentru ca descoperirea fusese una cat se poate de dezgustatoare. Mai intai a incercat sa vorbeasca cu cei din conducerea hotelului, dar fara succes, asa ca a apelat la oamenii legii.

Loading...

Hayley Johnsen e de meserie make-up artist si a decis sa isi ia o vacanta intr-un loc foarte popular din California. Ea s-a cazat in hotelul numit Palo Alto Inn, iar la inceput lucrurile s-au desfasurat normal.

Totusi, vacanta de cosmar a inceput atunci cand femeia a facut o descoperire socanta in baia din camera ce ii fusese inchiriata. Pentru fiecare seara petrecuta acolo, ea a platit suma imensa de 300 de dolari.

In momentul in care a dorit sa se relaxeze si mai mult, Hayley si-a umplut cada cu apa si foarte multa spuma. Nu a durat prea mult pana cand a vazut ceva pe pardoseala, de marimea unei pastile sau a unei bomboane cu menta.

Vacanta de cosmar s-a incheiat la Politie. Cand s-a aplecat sa vada mai bine ce se afla pe jos, tanara a inlemnit. Peste tot erau sute de viermi si s-ar parea ca ei proveneau dintr-o spartura a peretelui din baie.

„Erau atat de multi viermi! Cand mi-am deschis ochii sa vad ce se afla pe jos am simtit ca lesin. Am strigat dupa iubitul meu sa vina mai repede in baie”, a povestit Hayley Johnsen, pe Twitter, acolo unde a postat si un filmulet.

Insa, dupa ce le-au povestit celor de la receptie prin ce au trecut, cei doi tineri nu si-au primit banii inapoi, asa ca au sunat la Politie. Mai mult, managerul de la hotel le-a cerut acestora sa paraseasca camera in aceeasi seara.

Loading...