Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume, construit într-o carieră de piatră. Are propriul lac unde poţi naviga, cascade spectaculoase şi o pădure în loc de acoperiş

Shanghai Tianmashan Pit Hotel, cunoscut ca Shimao Wonderland Intercontinental Hotel sau Shimao Quarry Hotel, va avea cinci stele. Este construit într-o carieră de piatră, în districtul Songjiang, Shanghai, China, şi ar putea fi inaugurat în 2018, deşi până acum s-au vehiculat tot felul de date, însă finalizarea construcţiei a tot întârziat.

Loading...

Spectaculosul hotel se află la baza muntelui Tianmashan.
Va avea 370 de camere ce se vor regăsi pe 19 etaje. Punctul forte al acestui complex vor fi sporturile acvatice de care se vor putea bucura turiştii, pentru că la baza acestuia va sta un lac. Acoperişul hotelului va fi transformat într-o pădure.

Două etaje se vor afla sub apă şi vor găzdui aquariumul, un luxos restaurant şi apartamentele pentru elita chineză. Designul complexului a fost gândit de compania britanică Atkins. Preţul unei camere va porni de la suma de 200 de lire sterline pe noapte.

Loading...

Costul construcţiei se ridică undeva la 350 de milioane de lire sterline.

Loading...