Un tânăr de 27 de ani din Deva a găsit un portofel plin cu sute de euro al unui italian

Un tânăr de 27 de ani din Deva a găsit pe stradă un portofel plin cu sute de euro, dar şi câţiva lei. Imediat a văzut că este al unui bărbat italian şi a fugit la poliţie pentru a-l returna deoarece a găsit în el 800 de euro şi 375 de lei.

Loading...

Poliţiştii au fost uimiţi de gestul lui, mai ales că mulţi oameni preferă să păstreze banii şi să se prefacă că nu au găsit nimic. Italianul a vrut neapărat să îl cunoască pe tânărul din Deva.

“Poliţiştii, cu sprijinul Biroului pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, au reuşit în scurt timp să îl contacteze pe cetăţeanul italian în cauză, care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a-şi ridica portmoneul.

Loading...

Tânărul cu spirit civic a fost felicitat de poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Un tânăr de 27 de ani, din Deva, le-a predat poliţiştilor un portmoneu cu carduri, 800 de euro şi 375 de lei, dar şi cu mai multe acte de identitate ce aparţin unui cetăţean italian.

“Poliţiştii, cu sprijinul Biroului pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, au reuşit în scurt timp să îl contacteze pe cetăţeanul italian în cauză, care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a-şi ridica portmoneul.

Tânărul cu spirit civic a fost felicitat de poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cetăţeanul italian a dorit să îi mulţumească personal tânărului care i-a găsit portmoneul.

Poliţiştii le reamintesc cetăţenilor că fapta de a nu preda autorităţilor, în termen de 10 zile, un bun găsit constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Acest polițist și-a uitat camera de bord pornită. Ceea ce a filmat ea… Nu mă pot opri din râs!

Atunci când îți imaginezi un ofițer de poliție, cu siguranță vezi un om înalt, puternic și, desigur, serios până la răutate. Un prieten mi-a spus că ei nu întâmplător poartă aproape întotdeauna ochelari de soare.

Ideea este că ochelarii de soare îți ascund privirea, astfel încât, practic nu înțelegi ce dispoziție are omul care îți vorbește, lucru care te intimidează foarte mult și te face mai ”docil”. Iar aceasta este exact ceea de ce are nevoie un ofițer de poliție!

Nu cunosc dacă cele spuse mai sus sunt adevărate, ori sunt doar o încercare curioasă de a explica fenomenul dat. Probabil, nici nu are importanță. Important este altceva: acești oameni sunt în permanentă goană după băieții răi și lor nu le arde de glume.

Dar cu toate acestea, ei rămân oameni (ciudat, nu-i așa?)! Iar în calitate de oameni ei își permit uneori să… Trebuie să privești acest video pentru a înțelege despre ce e vorba.

Îl ador pe acest om! Observă faptul că atunci când pe lângă el mergea un pieton, el și-a încetat prestația! După care, iar și-a reluat-o! Nu e amuzant acest lucru? Mai rar așa ofițeri de poliție…

Omul este o fiinţă socială şi are nevoie de alţi oameni în jur, pentru că aşa cum ştim, partea psihică a unei persoane este extrem de afectată de singurătate. Internetul are un mod foarte anti social de a aduce oamenii împreună, dar acest aspect este un fenomen care se petrecere diferit în funcţie de fiecare individ.

Modul în care reacţionează fiecare nu poate fi pus pe umerii unui concept total. Dacă mediul online te face fericit şi te ajuta în viaţă, asta nu înseamnă că nu mai ai voie să deschizi o carte dacă îţi place şi nu înseamnă că trebuie să fii un singuratic total.

Oamenii tind să generalizeze foarte tare şi să nu aleagă pentru ei, iar acest fapt poate să afecteze la scara macro. Tocmai de aceea, vă propunem azi să vă destindeţi în mediul online, cu o serie de imagini care vă vor face să vă simţiţi bine şi să zâmbiţi toată ziua!

Cel mai des întâlnise dezastre sunt atât de speciale încât oamenii simt nevoia să le împărtăşească în mediul online, iar distribuirile ajung la rândul miilor. Natura umane ne face destul de interesaţi de ce se întâmplă în jurul nostru.

Te gândeşti că eşti mult prea deştept pentru a mai fi uimit de ceva atât de simplu ca o poză derutantă? Asta este ciudat. Este un lucru ciudat care să te deranjeze. Nu ar trebui niciodată să spui niciodată.

Este destul de rezonabil să te gândeşti că mai există încă lucruri care te pot uimi în mediul online. Pentru început nu vei realiza ce se întâmplă cu exactitate în imaginile de mai jos, dar, dacă vei fi mai atent, totul va fi dezvăluit.

Loading...