Un soldat s-a oprit din luptă şi a hrănit 3 câini maidanezi înfometaţi: Ce au făcut aceştia în semn de recunoştinţă… mi-a sfâşiat sufletul

Când ne gândim la soldaţi şi la ororile de pe câmpul de luptă ne imaginăm că acei oameni sunt lipsiţi de umanitate, sentimente sau orice formă de emotivitate, însă lucrurile sunt complet diferite, iar cazul prezentat în imaginile următoare dovedeşte exact acest lucru.

Loading...

Iată povestea emoţionantă a unor soldaţi cu suflet mare din Afganistan ce îşi datorează viaţa unor trei căţeluşi pe care i-au adoptat imediat cum i-au văzut. Sergentul George Duke afirmă faptul că aceste animăluţe pe care le-au găsit chiar pe câmpul de luptă, au salvat viaţa tuturor atunci când au atacat un intrus sinucigaş ce avea asupra lui o bombă.

Din păcate, unul dintre căţeluşi şi-a pierdut viaţa, dar toţi soldaţii au fost salvaţi, iar ei nu vor uita asta niciodată! Din fericire, ceilalţi doi salvatori sunt in siguranţă, fiind duşi de Duke chiar în SUA unde au parte de cele mai bune tratamente.

Loading...

Priviţi cât de integraţi în tabăra lor sunt aceste animalute loiale şi gingaşe, dar şi cât de fericiţi sunt atunci când ajung în siguranţă pe pământ american. Iată că un câine chiar poate fi cel mai bun prieten al omului!

Loading...