Un român care cântă în stradă, în Londra, l-a impresionat pe Piers Morgan. Reacția acestuia

Un român care cântă la saxofon pe stradă, în Londra, l-a impresionat atât de tare pe celebrul prezentator Piers Morgan încât acesta a anunțat că-l vrea în populara emisiune Good Morning Britain.

Loading...

Impresionat de modul în care un bărbat canta la saxofon ”All The Way”, pe strada principală de shopping din Kensington, Londra, Piers Morgan l-a dat ”în urmărire națională” în populara sa emisiune Good Morning Britain.
”Vreau să-l promovez pe acest tip, dacă vrea să o facă – dacă vrei să o faci, oricine ai fi – eu cred că ești foarte talentat. Și cred că ar trebui să vii la Good Morning Britain să cânți”, a spus Piers Morgan în timpul emisiunii, urmărite zilnic de sute de mii de britanici.

Bărbatul a fost identificat rapid de presă. S-a dovedit a fi Ilie Haraga, un român de 34 de ani, care a ajuns în Londra în urmă cu 9 săptămâni și care cântă pe stradă.
”Am fost uimit când un bărbat a trecut pe lângă mine și mi-a spus că m-a văzut la televizor. Am venit aici să fiu muzician profesionist. Nu-mi vine să cred ce noroc am că am fost remarcat atât de repede” a povestit Ilie pentru Daily Mail.

Loading...

”Mi-ar plăcea sa apar la TV și să cânt pentru Piers în persoană, să-i spun „mulțumesc„ că m-ai adus la TV pentru ca într-o zi visul meu să devină realitate” a mai spus românul.

Ilie a plecat în Marea Britanie împreună cu soția lui Marilena, și ea muziciană, care lucrează cântând la nunți. Cei doi și-au lăsat copilul de 8 ani în țară.

Cu cât câștigă acum cântând pe străzi, 60 de lire pe zi, nu își permite chiria la o locuință mai mare pentru ca și fiul lui să stea cu ei. ”Poate după ce am fost descoperit de Piers, sunt cu un pas mai aproape. Mulțumesc Piers!” i-a transmis românul.

Loading...