Un nou scandal în familia regală. Decizie radicală a reginei Elisabeta a II-a: Meghan se va înfuria

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, a stârnit un nou scandal în familia regală în urma interviului pe care l-a dat recent. Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, și anume i-a interzis să aibă acces la familia regală, deoarece nu prezintă încredere și oricând ar putea să vândă presei intimități.

Loading...

„Palatul nu știa despre interviul lui Thomas. Tatăl lui Meghan a înrăutățit lucrurile și va fi imposibil pentru el să mai fie invitat vreodată la un eveniment regal. Regina nu mai are deloc încredere în Thomas, fiindu-i teamă că își va vinde poveștile către media, fapt pentru care nu va mai primi deloc acces la familia regală”, a declarat o sursă pentru Radar Online

Potrivit sursei, regina Elisabeta a II-a a făcut o ședință joi dimineața, în care a dezbătut problemele care s-au iscat în familia regală în urma interviului dat de Thomas.

Loading...

Recent, Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a oferit un interviu despre fiica lui şi despre prinţul Harry, aceasta fiind prima lui apariţie publică după nunta regală.

Loading...