Un cardiolog recomanda acest regim alimentar cu ajutorul caruia puteti slabi pana la 10 kg pe saptamana

Cu toții știm că cele mai bune regimuri alimentare sunt create de cei mai buni specialiști și dieteticieni. Are regimuri vă ajută să scăpați de kilogramele în plus mult mai repede!

Loading...

Astăzi vă propunem un program de slăbire cu ajutorul căruia veți pierde aproximativ 10 kg pe săptămână. Cel mai important este că această dietă este recomandată de cei mai buni cardiologi.
Multe persoane, în special femeile care au trecut prin această dietă au fost uimite de rezultat! Din păcate, obezitatea este una dintre cele mai stringente afecțiuni ale sistemului de sănătate în general. Surplusul de greutate presupune riscul de a dezvolta multe boli, precum diabetul, unele tipuri de cancer și afecțiuni cardio-vasculare.

Nu există o baghetă magică pentru pierderea în greutate, iar multe persoane suferă din această cauză și încearcă să scape de problema dată. Slăbirea este imposibilă fără micșorarea aportului de calorii.
Înainte de a începe acest regim trebuie să știți că durează două săptămâni și trebuie să consumați același mic dejun în această perioadă. Trebuie să mâncați doar un fruct la mic dejun: persic, portocală, pară, pepene galben, pepene verde. Rețineți, nu trebuie să mâncați struguri și banane la dejun.

Loading...

Prima zi

Prânzul

o portocală

un ou fiert

un pahar de iaurt

Cina

două roșii

două ouă fierte tari

un castravete sau salată

doi pesmeți

A doua zi

Prânzul

o portocală

un ou fiert

200 ml iaurt

Cina

125 g de carne de vită fiartă

o roșie

un pesmet

o portocală

o ceașcă de ceai sau cafea (fără zahăr)

A treia zi

Prânzul

un ou fiert

o portocală

iaurt

frunze de salată sau un castravete

Cina

125 g de carne de vită fiartă

o portocală

ceașcă de cafea sau ceai (fără zahăr)

A patra zi

Prânzul

125 g de cașcaval

o roșie

un pesmet

Cina

125 carne de vită fiartă

două roșii

un măr

un pesmet

A cincea zi

Prânzul

200 g de pește fiert sau carne

o roșie

un pesmet

Cina

jumătate de cartof fiert, morcov sau mazăre

Gătiți carnea sau legumele fără sare sau adăugați doar o priză de sare. Faceți pauză în ziua a 6-a și a 7-a și continuați regimul în a opta zi. Se interzice consumarea alcoolului pe parcursul dietei.

Puteți pierde aproximativ 4 kg în primele 5 zile. Faceți întreruperi de două zile și repetați regimul de trei ori – 5 zile dietă și 2 zile pauză. Astfel, veți putea evita efectele adverse și în același timp să pierdeți aproximativ 14 kg.

Respectați acest regim în zilele de luni:

dejun: un pahar de suc de lămâie fără zahăr

prânz: un măr sau un pesmet

cina: un ou fiert, 1 pesmet și o roșie

Puteți consuma aceste produse reci sau fierbinți. Important este să consumați aceste produse în ordinea corespunzătoare și nu săriți peste mese!

Loading...