Trebuia sa ma duc pe la mama in vizita, dar mi-a fost lene, am zis ca mai bine ii trimit niște flori și gata. In fața florariei, o fetița plangea singura. Voia sa ia o floare pentru mama ei și nu avea bani de ajuns. i-am platit-o eu si apoi am zis sa o duc la mama ei inapoi

Un bărbat a primit o lecție de viață de la o fetiță într-o florărie. Viața e prea scurtă ca să o irosim pe lucruri neimportante, prețuiește timpul alături de cei dragi căci nimic nu e mai important ca familia.

Loading...

“Un bărbat a intrat într-o florărie pentru a cumpăra flori pentru mama lui. Mama lui trăia departe, la câțiva kilometri și, deși îi promisese că va veni să o viziteze în acest weekend, nu avea de gând să o facă pentru că voia să petreacă timpul cu prietenii săi. Se gândea că mama lui va fi mulțumită dacă îi va trimite niște flori, ca un fel de scuză.
Bărbatul a observat la intrarea în florărie, o fetiță care plângea. S-a mirat că aceasta nu era supravegheată și a întrebat-o de ce plânge. Ea i-a spus că voia să cumpere un trandafir pentru mama ei, dar că un trandafir costă 10 lei și ea are doar 7 lei.

Mila s-a strecurat în sufletul bărbatului și i-a zâmbit copilei. A îndemnat-o să vină cu el în florărie pentru că la cumpăra trandafirul pentru mama ei.
Înăuntru a comandat trandafirul pentru fetiță și buchetul pentru mama lui. Fetița și-a ales un trandafir roșu frumos și bărbatul a plătit. Pe când dădeau să iasă, bărbatul s-a oferit să o ducă acasă, la mama ei. Fetița s-a bucurat mult și a acceptat.

Loading...

În mașină, fetița i-a dat indicații de locul unde trebuia să ajungă. Era un cimitir. Fetița a coborât din mașină, a pășit dincolo de intrare și a mers direct la un mormânt unde a pus trandafirul.

Lacrimile au început să curgă pe obrazul bărbatului.
Acesta s-a întors la florărie unde a anulat comanda, a cumpărat un buchet frumos, s-a suit în mașină și a mers să-și vadă mama.”

Loading...