Toți angajații vor avea salarii ca în Occident și o zi în plus la concediu. Dacă lucrezi aici, iată cu cât o să-ți crească veniturile

Kaufland anunță mărirea salariilor în România și o zi în plus la concediu. Un lucrător comercial poate ajunge la 3.800 de lei brut pe lună.

Loading...

Retailerul german Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, anunţă decizia de a creşte salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine, acesta urmând să ajungă la minimum 2.000 de lei brut, cu tot cu tichete de masă.

”În funcţie de vechime, salariul unui lucrător comercial poate ajunge chiar şi până la suma de 3.800 lei brut, această cuprinzând sporuri şi tichete de masă. (…) Noua majorare va avea loc efectiv de la 1 martie 2017”, arată compania, într-un comunicat.

Loading...

De asemenea, Kaufland România anunţă şi creşterea perioadei minime de concediu de odihnă anual, de la 21 la 22 lucrătoare. ”Mai mult, Kaufland oferă zile suplimentare de concediu de odihnă în funcţie de vechimea în companie, ajungând până la 25 de zile pe an, cu 4 zile mai mult decât prevede legislaţia României.

Pe lângă acestea, compania recompensează implicarea angajaţilor săi în cauze sociale şi acordă câte 2 zile libere plătite pe an pentru acţiuni de voluntariat”, se mai arată în comunicat.

Printre beneficiile pe care Kaufland România le acordă angajaţilor se numără posibilitatea de a opta pentru servicii de asigurare voluntară privată de sănătate, care permit tuturor să aibă acces la o reţea naţională vastă de clinici şi cabinete medicale la care angajaţii pot apela oricând.

De asemenea, ”pe viitor programul de lucru în companie va deveni unul flexibil, Kaufland având o politică ce promovează menţinerea echilibrului între viaţă personală şi cea profesională”, arată compania. Aceasta nu detaliază în ce constă flexibilitatea.

Kaufland este prezent în România de 11 ani și are cu un număr de 110 magazine deschise. Cu peste 15.000 de angajaţi, Kaufland România se află în topul celor mai mari angajatori din România.

Loading...