Tot mai multe femei folosesc uscatorul de par in aceasta zona. Chiar si medicii recomanda asta

Persoanele care folosesc aceasta metoda spun ca este cea mai eficienta pentru a preveni infectiile vaginale. Ba mai mult, tehnica e recomandata pana si de medicii ginecologi. Explicatia? Simpla! Orice fluid ramas in aceasta zona va fi uscat instant cu ajutorul uscatorului de par, iar bacteriile nu se vor mai putea reproduce.

Loading...

In mediul caldut al zonei intime, infectiile se nasc imediat, pentru ca bacteriile se inmultesc cu usurinta. Aceasta metoda cu uscatorul de par e ieftina si la indemana oricui vrea sa previna problemele zonei intime.
Cele mai frecvente infectii genitale cu care se confrunta femeile

Infectiile genitale inca sunt un subiect tabu. Toata lumea a auzit de ele si s-a confruntat cel putin o data in viata cu o astfel de infectie dar preventia si testarea frecventa nu fac parte inca din obisnuita.

Loading...

Statisticile ingrijoratoare ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii trebuie sa creasca gradul de constientizare cu privire la importanta preventiei si/sau testarii frecvente.

Ce sunt infectiile genitale

Infectiile genitale reprezinta principalul motiv pentru care femeile ajung la medicul ginecolog, invocand usturimi la urinare, mancarimi, miros neplacut, secretii anormale, arsura.

Cele mai frecvente afectiuni ale zonei genitale feminine sunt infectiile urinare, candidoza, vaginita bacteriana si tricomoniaza. Acestea pot fi dezvoltate de organism ca urmare a unei medicamentatii cu antibiotice, raceli puternice, parteneri sexuali multipli, dereglari hormonale sau pot fi luate si transmise prin contact intim neprotejat.

Echilibrul pH-ului este o componenta fundamentala a sanatatii vaginale. Un vagin sanatos este usor acid, cu un pH, de obicei, in intervalul de la 3,8 la 4,5. Aciditatea vaginului ajuta la controlul bacteriilor si ofera o protectie naturala impotriva infectiilor bacteriene si micotice.

Modificarile care afecteaza pH-ul acid duc la scaderea numarului de lactobacili vaginali si astfel la cresterea riscului de infectie vaginala. Rezultatul testului de pH vaginal care arata o valoare mai mare de 4,5 poate indica prezenta unei infectii vaginale.

Sursa: bzi.ro

Loading...