Toata lumea astepta reactia lui Boureanu. Ce a facut in timp ce Valentina Pelinel se căsătorea cu Borcea:

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au unit destinele, duminică, în faţa Lui Dumnezeu, în Budapesta, aceştia avându-i aproape pe toţi cei apropiaţi. Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au trăit clipe de neuitat, iar acum povestea lor de dragoste este deplină, sunt părinţii unui băieţel minunat, iar în doar câteva luni îşi vor putea strânge la piept şi gemenele.

Loading...

Dacă Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au avut o zi de poveste, nici pentru Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel, lucrurile nu au stat altfel. Cristian Boureanu a decis să-i facă şi el iubitei lui o surpriză pe măsură şi a dus-o în cel mai romantic oraş, Paris. Cristian Boureanu şi Laura Dincă s-au distrat, s-au plimbat pe străzile romantice ale Parisului, au savurat mâncare bună şi şi-au făcut declaraţii de iubire sub clar de lună pariziană.

Dacă pentru Valentina Pelinel şi Cristi Borcea a fost seara vieţii lor, nici Cristian Boureanu nu s-a lăsat mai prejos. Chiar dacă a fost departe de cea care i-a fost soţie, cu siguranţă Cristian Boureanu îi doreşte tot ce este mai bun acesteia, mai ales că relaţia lor s-a încheiat frumos, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu fiind surprinşi de mai multe ori întâlnindu-se întâmplător şi socializând ca doi oameni asumaţi şi maturi.

Loading...

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit în acest weekend

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au unit destinele duminică, la Budapesta, într-o cermonie de vis. Cei doi îndrăgostiți au fost înconjurați de cei mai buni prieteni, în cea mai frumoasă și importantă zi din viața lor: nunta mult așteptată! Valentina Pelinel a radiat de fericire și a fost o mireasă superbă, car

Loading...