Ține lângă tine aceste 3 obiecte, atunci când mergi la culcare – Ele îți pot salva viața

De cele mai multe ori, ne complacem vieții moderne și ajungem să ne știrbim sănătatea. Din păcate, trebuie să îți spun că, mai ales tinerii, pot suferi un atac de cord în orice moment, cu precădere noaptea!

Loading...

Tocmai de aceea, ne-am gândit că acest articol ți-ar putea fi de ajutor și îți recomandăm 3 obiecte pe care să le ai mereu, noaptea, la îndemână.

Un pahar cu apă

Loading...

În cazul în care ritmul cardiac este crescut, paharul cu apă te poate salva! Lichidul ajunge în sistemul digestiv, apasă pe inimă și îi normalizează activitatea. Înainte de a bea apă, trage aer în piept și respiră de câteva ori.

În timpul somnului pot apărea des crize de tahicardie, acestea datorându-se stresului, programului de somn inadecvat sau consumului excesiv de cafea ori tutun.

Un ac de cusut

În cazul în care apare un atac cerebral, capilarele din zona creierului se sparg, iar sângele va invada cele mai importante centre ale organismului, ducând la deces.

Pentru a scăpa cu viață, este foarte important să reduceți tensiunea sângelui, prin împungerea cu vârful acului tuturor vârfurilor degetelor.

Sângerarea va reanima persoana aflată în pragul decesului, însă este impedios necesar să chemați salvarea imediat.

Două pastile de aspirină

Atacurile de cord ușoare ne pun cel mai des viața în pericol. Este posibil ca acestea să nu prezinte toate semnele specifice, însă grețurile, transpirația excesivă sau amețeala nu vor lipsi, garantat.

Dacă te vei confrunta cu un atac de cord, trebuie să ai mereu la îndemână două pastile de aspirină, acestea îți vor salva viața. Cere apoi ajutor de specialitate!

Cum să folosești urzici pentru tratamentul colonului iritabil dar și pentru eliminarea metalelor grele din corp!

Vindecătoare de excepţie, cu un conţinut impresionant de aminoacizi, vitaminele A, B2, C şi K, săruri de calciu, fier, siliciu, magneziu, potasiu, urzicile pot fi folosite cu succes în cazul colonului iritabil.

Pentru aceasta, se recomandă sucul obţinut prin mixarea timp de două minute a frunzelor cu un pahar cu apă.

Sucul obţinut are efect cicatrizant, calmant şi ajută la refacerea ţesuturilor tubului digestiv. Se consumă de trei ori pe zi.

O cură de 30 de zile cu acest suc ajută şi la vindecarea hemoroizilor, întăreşte vasele de sânge, împiedică inflamaţia şi sângerările.

Atât salata, cât şi sucul de urzici proaspete, au un efect imunoreglator remarcabil, fiind de mare ajutor în tuse, astm sau alergii.

Persoanele care consumă urzici îşi reglează ritmul cardiac şi tensiunea arterială, îşi pot mări capacitatea de efort.

Se face o cură de o lună, cu suc preparat în modul descris mai sus.

Ceaiul de urzici ajută la eliminarea metalelor grele, stimulează lactaţia şi ajută la recuperarea energiei după naştere.
Cum se prepară?

Peste o lingură de urzici se toarnă o ceaşcă cu apă caldă (nu clocotită, pentru ca planta să îşi păstreze proprietăţile), se lasă la infuzat 10-15 minute şi se strecoară.

Se consumă zilnic până la patru ceşti de ceai, cu înghiţituri mici, fără adaos de zahăr.

Loading...