Timp de 45 de ani, acest bărbat a strâns în fiecare zi monezile pe care le găsea pe jos, apoi le-a dus la o bancă pentru a primi bani pe ele. A rămas fără cuvinte când angajații băncii i-au spus ce sumă trebuie să îi dea înapoi. Este o adevărată avere:

Timp de 45 de ani, un bărbat a strâns monezi, iar într-o zi a decis că este momentul să le schimbe și să primească niște bancnote. Însă, pentru a face acest lucru, acesta trebuia să apeleze la o bancă.

Loading...

Otha Anders din Louisiana și-a petrecut ultimii 45 de ani strângând foarte multe monezi. Și chiar a adunat o cantitate impresionantă din restul de la magazin sau când găsea monezi pe jos.

Acum, multe dintre bănci pur și simplu l-ar fi refuzat, însă Otha a găsit o bancă dispusă să primească toate acele zeci de kilograme de monezi, iar după mai bine de cinci ore în care angajații au numerat monezile, bărbatul a fost anunțat despre suma pe care urma să o primească în schimbul lor.

Loading...

Nu este întotdeauna ușor să strângi bani, iar unii oameni reușesc numai să umple o pușculiță din când în când, apoi se dau bătuți. Dar Otha a perseverat, iar după 45 de ani, a aflat că a reușit să adune nu mai puțin de 5,136.14 dolari, pe care vrea să îi folosească pentru anumite tratamente.

Loading...