Test psihologic: alege o imagine si afla tiparul subconstient dupa care functioneaza creierul tau

In functie de imaginea pe care o alegi poti sa-ti dai seama cum functioneaza creierul tau si ce fel de gandire ai.

Loading...

1. Creierul tau este usor adaptabil

Creierul tau face in permanenta conexiuni. Astfel, reusesti sa gasesti rapid solutii la problemele pe care le ai. Tu esti cel care face cunostinta oamenilor care se potrivesc, ajutand astfel la formarea unor cupluri reusite.

Loading...

2. Creierul tau este flexibil

Ai un mod relaxat de a privi lucrurile. Nu te lasi limitata de norme si prejudecati si gandesti liber. Iei lucrurile asa cum vin, nu le analizezi, ci te bucuri de ele.

3. Creierul tau este analitic

Privesti orice problema si situatie in profunzimea sa. Ai tendinta de a dramatiza totul. Reusesti sa ii influentezi pe cei din jur atunci cand le spui propria perspectiva.

4. Creierul tau este de neobosit

Ai o multime de idei geniale si creierul tau nu oboseste niciodata. Ai tendinta de a fi tacuta chiar daca ai avea mult mai multe lucruri interesante de spus decat cei din jurul tau, conform feminis.ro

5. Creierul tau este avid de cunoastere

Ai o gandire creativa si o imaginatie mai mult decat bogata. Orice vezi in jurul tau iti trezeste dorinta de cunoastere. Ai mici dificultati atunci cand trebuie sa te exprimi, dar reusesti sa le depasesti cu putin efort.

6. Creierul tau este vesnic in alerta

Ai o gandire logica si nu iti place sa complici lucrurile. Gasesti intotdeauna cea mai simpla explicatie si nu iti place sa te abati de la subiect.

7. Creierul tau este complex

Pentru tine nu exista alb si negru, ci un numar infinit de tonuri de gri. Niciodata nu esti categorica pentru ca reusesti sa privesti lucrurile din perspective diferite.

8. Creierul tau este creativ

Ai o imaginatie extrem de bogata si esti o visatoare innascuta. Cei din jur te percep ca fiind o persoana greu de „citit”. Esti imprevizibila si plina de surprize.

9. Creierul tau este 100% rational

Esti foarte bine organizata si ai o gandire mai mult decat logica. Reusesti sa ramai cu picioarele pe pamant in orice moment si nu te lasi afectata de emotii si sentimente.

sursa: secretele.com

Loading...