„Te voi iubi până când…” în funcție de zodie! Care sunt zodiile care pot iubi până la cer și înapoi!

Te voi iubi până la ultima mea suflare … Nu există putere mai mare decât puterea iubirii. Este capabilă să transforme chiar și cea mai întunecată energie în lumină.

Loading...

Dragostea este răbdătoare, dragostea este bună. Poate să înlăture tristețea, să se vindece inimi și să facă lumea un loc mai bun.

Dar ce se întâmplă când dragostea pe care o simți e trecătoare? Poate cineva să prezică începutul și sfârșitul unei povești de iubire?

Loading...

În acest articol, vei descoperi care sunt limitele până la care pot iubi zodiile.

Berbec – „Te voi iubi până când mă trădezi”
Berbecul este semnul războinicului, așa că nu e de mirare că este un luptător înverșunat. Fiecare zi din viața lui este o bătălie constantă, cu totul. El este pregătit să lupte până la capăt.

Dar de multe ori, după ce a câștigat, tinde să se plictisească și să caute următorul lucru care l-ar putea face să lupte din nou. Este un cuceritor, așa că în relație, trebuie să-l menții ocupat.

Trebuie să-i oferi constant ceva de cucerit. În acest fel, vor fi interesați de tine pentru totdeauna.

Taur – „Te voi iubi până îmi frângi inima”
Chiar dacă Taurul este ușor de rănit, nu este ușor să-l distrugi. Este credincios, stabil și capabil să reziste, indiferent de ceea ce îi rezervă universul.

Odată ce i-ai câștigat încrederea, îl poți face să se răzgândească prin faptul că ești nesigur în privința propriilor alegeri. Nu-i insulta niciodată casa sau modul în care arată.

Dacă trebuie să-l critici, găsește o modalitate ușoară de a-i spune asta.

Gemeni – „Te voi iubi până când crezi că poți fi mai deștept decât mine”

Dacă erai de părere că poți juca jocuri de minte cu Gemenii, oprește-te aici. Nu te poți compara cu adevărații maeștri ai înșelăciunii.

Mințile lor funcționează mai puternic decât poți anticipa. Deci, încercarea de a-i depăși s-ar putea transforma într-o catastrofă pentru tine.

Rac – „Te voi iubi până când mă abandonezi”

Este un semn foarte dulce și posesiv, care apreciază cu adevărat securitatea emoțională. Deci, nu-i trăda încrederea și încearcă să găsești modalități prin care să-l faci să se simtă în siguranță.

Te va iubi până când îl vei convinge că nu ești demn de dragostea și de încrederea lui. În acel moment, se va retrage și îi va fi imposibil să se mai întoarcă la tine.

Leu – „Te voi iubi până când mă vei face să arăt ca un prost!”

Deoarece Leul este guvernat de Soare, centrul sistemului nostru planetar, totul se învârte în jurul lui. E normal să simți că ești întotdeauna judecat și criticat.

Trebuie să se simtă constant apreciat într-o relație și este foarte protector cu privire la imaginea lui socială. Nu încerca să-l insulți, mai ales în privința lucrurilor pe care le consideră sacre.

Vei avea parte de afecțiunea lui până când îl vei face să cadă de fraier sau până când te vei dovedi nerecunoscător pentru toate lucrurile pe care le-a făcut pentru tine.

Fecioară – „Te voi iubi până când începi să mă minți”

Fecioara este considerată stăpâna criticilor și a adevărului. Ea știe întotdeauna ce se întâmplă în jurul ei și iubește să observe comportamentul uman.

Odată ce începi să o minți, o vei pierde pentru totdeauna.

Balanță – „Te voi iubi până când vei începe să-mi ruinezi liniștea”

Balanța este un pacifist și diplomat natural, așa că va căuta mereu o cale de a transforma Pământul într-un paradis viu.

Dacă întrerupi în orice fel ordinea și frumusețea pe care încearcă să o creeze, vei înceta să mai exiști pentru ea. Nu-ți va arăta semne că te disprețuiește, dar îți vei da seama de subtilitățile sale.

Scorpion – „Te voi iubi până când vei începe să păstrezi secrete față de mine”

Nu vrei să ai probleme cu acest nativ. Chiar nu vrei. Așa că, mai bine ai fi cinstit cu el. Scorpionul poate face față adevărului, atâta timp cât este sigur că nu păstrezi secrete față de el.

Indiferent cât de rănit este, un Scorpion va iubi cu adevărat, chiar și cele mai grave defecte. Până când va simți că sunt secrete sau minciuni între voi.

Săgetător – „Te voi iubi până când nu-mi vei mai aduce speranță!”

Săgetătorul, copilul lui Zeus-Jupiter, se poate întrista cu ușurință dacă îl faci să se simtă mizerabil. Îți va dărui dragostea lui necondiționată, până când vei închide ușa optimismului pentru el.

Dacă nu este în stare să se aștepte să se întâmple ceva bun cu voi doi, dragostea lui va muri.

Un Săgetător este foarte ambițios și dorește alături pe cineva care să aibă încredere în viziunea și integritatea sa. Dacă nu crezi în obiectivele lui, spune-i într-un mod delicat.

Capricorn – „Te voi iubi până când vei renunța”

Capricornul chiar se pricepe la a face lucrurile să meargă, inclusiv în relații. Tot ce trebuie să faci este să-ți dorești și tu să continui alături de el.

Momentul în care renunți pur și simplu la viață este momentul în care își pierde toată admirația pentru tine. Acest semn se îndrăgostește de cineva pe care îl admiră.

Vărsător – „Te voi iubi până când vei începe să arăți ca toți ceilalți”

Vărsătorul este atras ca un magnet de orice lucru sau persoană care este unic/ă. Punctele tale originale sau unice sunt cele care îl vor aduce aproape de tine.

Vărsătorul alege, de obicei, pe cel care pare diferit față de restul lumii. Cu alte cuvinte, nu ignora unicitatea ta.

Pești – „Te voi iubi până când mă vei face să mă opresc din visat”

Peștii te vor admira și te vor iubi pentru că ai încredere în visele lor. Ei sunt cei care te inspiră. Așadar, nu trebuie să încetezi niciodată să-i inspiri, la rândul tău.

Loading...