Știai secretul ei? S-a aflat motivul pentru care ducesa Kate nu își face unghiile niciodată – Nu a fost văzută până acum cu ojă colorată

Fanii, admiratorii și cei care o iubesc pe Ducesa de Cambridge au observat cu siguranță un aspect destul de curios, unul care rămâne mereu neschimbat, indiferent de ținuta pe care o poartă: niciodată Kate Middleton nu a fost văzută având unghiile colorate.

Loading...

Explicația acestui lucru ține de eticheta Casei Regale Britanice, care se ghidează după un foarte strict decalog, iar Kate Middleton îl respectă întru totul! Înainte să devină soția Prințului William, a fost nevoită să renunțe la câteva lucruri, chiar dacă este vorba doar de mici plăceri ale vieții, iar unul dintre acesta a fost aspectul manichiurii ei. Kate nu are voie să poarte unghii false, dar nici colorate în tot felul de nuanțe pentru că sunt considerate vulgare.

Mai mult, unghiile scurte și date cu lac au devenit o adevărată marcă a Ducesei de Cambridge: manichiura ei regală este întreţinută, de cinci ani, de Marina Sandoval, la salonul Jo Hansford din Mayfair. Kate a ajuns la această manichiuristă la recomandarea Camillei.

Loading...

În cazul în care sunteți curioși care sunt mărcile preferate ale Ducesei, trebuie să știți că ea preferă Bourjois, nuanţa 28 Rose Lounge, dar și Essie, nuanța 423 Allure.

Prințesa Diana purta două ceasuri la aceeași mână, povestea din spatele acestui detaliu a rămas necunoscută până acum. Uite motivul incredibil din spatele gestului ei

E greu de crezut că luna aceasta, pe data de 31, se împlinesc 20 de ani de când Prințesa Diana a fost ucisă într-un accident de mașină în Paris. Dar moștenirea ei trăiește încă prin copiii și nepoții săi, prin evenimentele caritabile și cauzele pe care le-a sprijinit, dar și prin imaginile în care apare.

Printre fotografiile care circulă înainte de aniversarea morții sale de pe 31 august, este una care o arată pe Prințesa Diana la meci de polo, se întâmpla la doar câteva zile înaintea nunții ei cu Prințul Charles, pe 29 iulie 1981.

Imaginea o arată din profil, purtând un inel de logodnă cu diamant și safir (inel care mai apoi i-a fost dăruit Prințesei Kate), dar în aceeași imagine, Prințesa Diana mai poartă și două ceasuri pe aceeași mână. Unul era de aur, era al ei, dar cel mai mare, din piele, aparținea logodnicului său, Prințul Charles.

Îi purta ceasul ca tribut celui căruia avea de gând să i se dăruiască complet și din toată inima. Dar mai era și un semn discret de sprijin, prințul concura și el în acel meci de polo.

Chiar și astăzi oamenii și-o mai amintesc pe Prințesa Diana pentru bunătatea ei discretă care este perfect exemplificată în această poveste. La fel se întâmplă și cu capacitatea ei de a dărui, și de a se dărui complet. Copiii ei încă îi duc tradiția mai departe participând și ei la tot felul de evenimente caritabile.

Loading...