Sportivi care s-au facut de ras la competitiile sportive:))) Toti ochii au fost pe ei:

In aceasta insiruire sunt surprinse cele mai amuzante sau sexy momente din sport. Fie ca e vorba de faze care ar putea fi interpretate ca avand conotatii sexuale, ori unor sportive li s-a vazut mai mult decat trebuia, acest montaj este un bun remediu contra plictiselii.

Loading...

Beneficiile sportului asupra sanatatii

Loading...

In primul rand este vorba despre evidenta mentinere a greutatii sub control. Intr-o societate de consum in care timpul este tot mai redus si in care necesitatea de viteza este tot mai mare, populatia Romaniei tinde spre obezitate intr-un ritm accelerat, aceasta datorandu-se unui program alimentar haotic, unui program de munca prelungit sau accentuat si unui regim alimentar bazat pe fast-food si pe semipreparate consumate in exces.

Aceasta nu inseamna ca sportul poate elimina toate aceste efecte nocive pe care le are acest tip de mancare sau regimul haotic dietetic, dar poate elimina suplimentul de calorii.

Dar ce se intampla daca consumam mai mult? Daca deja avem o greutate mai mare decat cea necesara, nu este suficient doar a impune o dieta si a ne reduce drastic aportul alimentar, totul se rezuma la sport.

SURSA

Loading...