Soția s-a trezit și a văzut îngrozită că soțul avea gura acoperită cu o fâșie trasparentă. Când s-a uitat mai bine și și-a dat seama ce și-a făcut bărbatul și de ce, a început să plângă

Pentru mulți oameni care lucrează, a dormi în același pat alături de o persoană care sforăie poate fi extrem de enervant, mai ales dacă sforăitul respectiv devine extrem de zgomotos iar cei din jur nu mai pot dormi din această cauză.

Loading...

Iată ce mărturisește băiatul familiei: „Tatăl meu muncește mult pentru a susține familia. Serviciul lui este greu și îi consumă multă energie. Când ajunge acasă și se duce la culcare, mereu sforăie. Asta o scoate din sărite pe mama, Nu poate dormi în aceeași cameră cu el dacă sforăie, așa că trebuie să doarmă în sufragerie. Totuși, azi, mama a intrat în dormitor și a văzut ceva șocant. Tata dormea cu gura acoperită de scotch, de bandă adezivă transparentă!

În cele din urmă am aflat că tatăl meu și-a dat seama că sforăitul lui o deranjează pe mama, și el vrea să doarmă în aceeași cameră cu ea. Așa că și-a acoperit gura cu bandă adezivă pentru a nu mai sforăi.

Loading...

Mama a fost pe cât de surprinsă pe atât de emoționată de gestul tatălui meu. A dezlipit imediat banda adezivă de pe gura lui. Asta înseamnă iubire.”

Cel care a făcut publică toată întâmplarea a fost fiul celor doi, iar părinții lui au câștigat astfel inimile a mii de internauți. Iată că dragostea se poate exprima și în acest fel!

Iată mai multe imagini:

Loading...