Și-a găsit mașina lovită și un bilet sub ștergătoare, credea că cel care l-a lovit vrea să plătească, dar ce i-a scris a ajuns în ziare, a primit 50 de numere de telefon de la femei din cauza lui: ,,băi, ți-am…”

Multe accidente care implică mașini sunt rezultatul unor șoferi care se enervează din cele mai mici probleme care apar pe drum. Ambuteiajele pot duce uneori la accidente violente în trafic, astfel că, în timp ce conduceți, e mereu o idee bună să vă amintiți să vă păstrați mereu calmul și să vă păstrați ochii pe șosea.

Loading...

Dar când un străin i-a zgâriat accidental mașina acestui om, a lăsat un bilet în urmă care l-a făcut pe bărbatul care era victima lui, de fapt, să râdă în hohote! Thomas Callow nu a fost deloc suprins în momentul în care a văzut că e o bucată de hârtie pe mașina lui, era obișnuit cu amenzile luate din cauza parcării. Dar când s-a uitat mai atent a văzut, spre stupoarea lui, că nu era o amendă, ci un bilet de la un șofer care îi zgâriase mașina din greșeală.

Când astfel de lucruri se întâmplă, șoferul vinovat ar trebui să-și lase informațiile precum numărul de telefon, cel puțin, pentru ca apoi cei doi să stabilească cum pot rezolva problema. Dar biletul acestui șofer l-a lăsat pe Thomas râzând în hohote! Nici nu-i mai păsa de mașină!

Loading...

Iată ce-i scria:

,,Băi ți-am lovit mașina. Las biletul ăsta pentru că se uită cineva la mine de parcă aș fi suspect… Încă se uită… GATA sunt bine. Îmi pare rău omule. Pace-n lume!”

Bărbatul și-a împărtășit experiența stranie pe Twitter, iar postarea a devenit celebră, iar omul se declară mulțumit, a primit 50 de numere de telefon de la fete care vor să iasă cu el. Deci biletul și micul accident au meritat din plin!

Loading...