Se cauta soferi romani in Europa – Afla si tu ce salarii se dau

Angajatorii din sase tari europene au in prezent oferte de munca in strainatate pentru soferii romani, potrivit Tjobs.ro.

Loading...

Ungaria – Sunt 150 de pozitii pentru soferi profesionisti de TIR din Romania. Cerintele includ permis de conducere categoriile C si E, experienta de minim 2 ani, iar cunoasterea limbilor straine e un avantaj. Pachetele salariale includ remuneratia lunara de 800 – 1.200 de euro, plus plata asigurarii.

Danemarca – Sunt 45 de oferte de munca tot pentru soferii de TIR cu categoriile C si E. Este nevoie de o experienta minima, cunostinte de limba engleza si detinerea unui pasaport. Unul dintre cei doi angajatori danezi ofera si detalii despre programul de lucru. Salariile lunare variaza intre 1.300 si 1.800 de euro, la care se adauga plata asigurarii.

Loading...

Italia – 10 locuri de munca pentru soferi cu categoriile B, C si E. Angajatorul cere experienta de minim 2 ani de condus TIR in traficul international si cunoasterea limbii italiene la nivel de conversatie. Un atestat sau o diploma de mecanic auto constituie un avantaj. Salariile variaza intre 1.600 si 1.700 de euro.

Olanda – Doi angajatori recruteaza cate 5 soferi care vor lucra intr-un parc de distractii si un circ. Candidatilor li se cere sa aiba permis de conducere categoriile B, C si E. Cei care vor fi recrutati urmeaza sa castige 200 de euro pe saptamana, insa cazarea si masa sunt asigurate de angajatori.

Franta – 12 locuri de munca, oferite de doi angajatori. Se cer categoriile B, C, D si E si experienta de 2 ani pentru fiecare. In plus, se mai cere experienta in transporturi, care variaza intre 3 si 5 ani. Cunoasterea limbii franceze este obligatorie, iar pentru o parte dintre posturi si limba engleza. Salariile pornesc de la1.000 de euro, insa pot ajunge si la 1.600 de euro.

Germania – 22 de joburi oferite de doi angajatori. Angajatorul care ofera 20 dintre cele 22 de joburi cere candidatilor experinta in transporturi de minim 2 ani. Sunt obligatorii si cunoasterea limbii germane cel putin la nivel de incepator, un curs de mecanica finalizat si una sau mai multe din categoriile C, CE, C1 si C1E. Salariile pot ajunge pana la 1.800 de euro.

Loading...