Scapă de petele de bătrâneţe de pe mâini, gât şi faţă cu acest remediu simplu

Femeile asiatice, chiar si cele mai in varsta, au o piele de invidiat. Chiar daca ele fac parte din rasa galbena, asta nu impiedica aparitia petelor de pe piele asociate cu inaintarea in varsta.

Loading...

Secretul lor sta in utilizarea unei retete naturale de curatare a petelor asociate imbatranirii. Aceasta reteta este una destul de simpla si usor de pregatit.

Pentru a-ti prepara uimitoarea reteta vei avea nevoie de 100 de grame de orez şi 200 de ml de apa. Pune orezul in apa si lasa-l sa stea timp de 20 de minute. Dupa cele 20 de minute, separa apa de orez. Orezul care ti-a ramas il poti folosi la pregatirea unor mancaruri.

Loading...

De ce apar petele pe maini si cum le putem acoperi
Remediul pentru curatarea petelor este apa in care a stat orezul. Foloseste un tifon pentru a-ti aplica acest lichid direct pe zonele afectate. Fa acest lucru seara inainte de culcare si, in maxim 30 de zile de utilizare, pielea ta se va curata de petele asociate imbatranirii.

O metoda destul de cunoscuta de a scapa de petele de pe maini este sa iti freci pielea cu sucul unei lamai si sa-l lasi sa actioneze cateva minute. Retine ca nu trebuie sa iesi la soare pana ce sucul nu se usuca de tot, scrie bzi.ro.

Loading...