S-a reaprins scânteia între cei doi? Imaginea cu Mihai Bendeac și Roxana Vancea împreună. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de fosta asistentă TV:

Mihai Bendeac şi Roxana Vancea le-au dat emoţii serioase prietenilor virtuali după ce bruneta a postat o imagine în care apar din nou împreună fericiţi şi zâmbind.

Loading...

Vedeta i-a transmis şi un mesaj actorului, iar fanii lor au tras concluzia că între ei s-a reaprins flacăra dragostei.

Roxana Vancea a vrut să fie prima care îi urează „la mulţi ani” lui Mihai Bendeac, care a împlineşte azi (16 februarie) vârsta de 35 de ani.

Loading...

Bruneta a postat încă de ieri o fotografie cu ei doi, alături de mesajul: „La mulţi ani! Sper că ziua ta este la fel de distractivă şi de extraordinară cum eşti tu!”.

Roxana Vancea şi Mihai Bendeac au rămas foarte buni prieteni şi pare că apropierea dintre ei este cât se poate de reală.

Chiar dacă Roxana Vancea nu şi-a asumat niciun iubit şi a preferat să-i ţină pe toţi „secreţi”, toată lumea ştie că relaţie pe care a avut-o cu Mihai Bendeac a fost foarte pasională.

Recent, Mihai Bendeac a recunoscut că a trăit alături de ea sentimente pe care nu le-a mai trăit alături de nimeni.

Mulţi dintre prietenii şi fanii celor două vedete speră că vor relua relaţia amoroasă la un moment dat, mai ales că amândoi par foarte ataşaţi unul de celălalt.

În urmă cu ceva timp, Roxana posta pe pagina sa personală un mesaj emoționant în care își exprima punctul de vedere în legătură cu relațiile de dragoste:

„Oamenii se îndrăgostesc. Nu o spun eu. Pur şi simplu se întâmplă de când lumea. Oamenii plutesc împreună în jocul acela nebun al iubirii.

Uneori, preţ de câteva clipe. Alteori, preţ de câteva luni. Şi alteori, preţ de o viaţă. Împreună, oamenii refac clipele. Le dau gust. Le dau miros.

Le încheagă. Le transformă în gesturi frumoase care te fac mereu să simţi cum inima îţi bate nebuneşte şi nu vrei să fii vreodată în altă parte. Sau lângă altcineva.

Câteodată, însă, ne dăm seama că sentimentele noastre nu sunt îndeajuns pentru a rămâne lângă un om.

Şi atunci, plecăm. Plecăm nu pentru că nu am mai putea rămâne. Oricine poate rămâne lângă cineva o viaţă, dar nu despre asta este vorba.

A rămâne unul alături de altul o viaţă întreagă nu presupune acte de eroism. Nu presupune compromisuri. Nici sacrificii.

Presupune înţelegere, respect şi multă preţuire. Presupune tandreţe, zâmbet, căldură. Presupune să repari unde se poate şi să adaugi acolo unde se simte gol.

Presupune dimineţi în care să te pierzi în ochii celui de lângă tine. Clipe în care să te ţii strâns de mână.

Presupune să te bucuri unul de altul şi unul pentru altul chiar şi atunci când bucuria pare doar o părere.

Presupune ca inima să ţină mereu sufletele în echilibru. Presupune nopţi de pasiune, iar când acestea dispar, nopţi tandre şi liniştite.

Presupune iubire! Când din reţeta asta lipsesc ingrediente, mai bine dăruiţi-vă un zâmbet frumos şi lăsaţi viaţa să completeze restul.

Din cand in cand iubirea inseamna si plecari”, a scris Roxana Vancea pe Facebook.

Loading...