S-a mutat în SUA de 7 ani şi s-a spus că duce o viaţă de prinţesă, alături de milionarul Mr. Pink. Recent, a apărut şi copilul în ecuaţie. Azi, avem vestea bombă: Era cum ne aşteptam: Ce s-a ales de Monica

Monica Gabor are planuri măreţe şi, se pare, frumoasa româncă doreşte să cucerească Hollywood-ul.

Loading...

Monica Gabor şi-a surprins prietenii virtuali, anunţând recent că se apucă de studiat limbă engleză, deşi se află de ani buni în Statele Unite şi vorbeşte foarte bine limba engleză.

Monica Gabor a anunţat pe profilul său de socializare că s-a înscris la cursuri de limba engleză.

Loading...

„Aveam 7 ani Am început școala la vârsta de șase ani și jumătate dar încă nu am terminat-o. Pentru cei care sunt în Los Angeles ne putem continua împreună studiile în Beverly Hills cu Esther Caporale”.le-a transmis Monica Gabor prietenilor ei.

Profesoara pe care Monica Gabor a ales-o pentru a studia engelza este extrem de cunoscută la Hollywood şi a lucrat cu foarte mulţi actori străini care apăr în filmele americane. Esther Caporale lucrează cu vedetele provenite din America Latină şi este specializată în lecţii de dicţie şi pronunţie. Printre clienţii faimoasei profesoare se număra actorii: Juana Costă, Gianfrano Terrin, Alicia Sanz.

Pregătindu-se cu această profesoară, Monica Gabor dă de înţeles că ar avea în plan să-şi înceapă o carieră în lumea cinematografiei.

În urmă cu 4 ani, Monica Gabor s-a întâlnit şi cu regizorul Jonas Odenheimer care a propus-o pe românca noastră pentru a juca într-un film horror.

Monica Gabor a făcut, în urmă cu ceva timp, şi cursuri de actorie la Beverly Hills Unified School, iar faptul că în prezent studiază intensiv engleza ne face să ne gândim că Monica Gabor are în plan să cucerească lumea filmului de la Hollywood.

Monica Gabor şi Mr. Pink, iubire ca în filme

Monica Gabor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Mr. Pink, iar iubirea dintre ei pare să înflorească pe zi ce trece. După ani de relaţie cei doi arată la fel de îndrăgostiţi ca la început, iar Monica Gabor se simte extrem de fericită alături de Mr. Pink şi de băieţelul acestuia, pe care îl răsfaţă şi căruia are grijă să îi facă toate poftele.

Loading...