S-a dus la coafor, a spus frizeriței să-l taie pe tot, dar când i-a povestit ce a pățit ani de zile ca să ajungă așa, femeia a stat cu ea timp de 13 ore. Cum arăta și cum ajunsese în halul ăsta fata de 16 ani

Săptămâna trecută, coafeza Kayley Olsson a postat o serie de fotografii pe Facebook. O fată în vârstă de numai 16 ani venise la ea cu părul incredibil de încurcat și i-a cerut ,,pur și simplu să îl tai pe tot”. Clienta i-a explicat că de multă vreme s-a simțit atât de tristă și lipsită de valoare încât nici măcar nu a mai putut să se pieptene.

Loading...

Lui Kayley i s-a frânt inima când i-a aflat povestea și a refuzat să îi taie tot părul, așa că, în schimb, a preferat să muncească la el timp de 13 ore.

Loading...

,Azi am avut una dintre cele mai grele experiențe cu o clientă pe care o voi păstra anonimă.
O fată de 16 ani a venit la coafor, se lupta cu depresie severă timp de ani de zile, și ajunsese în acel punct în care se simțea atât de lipsită de valoare încât nu-și mai putea pieptăna părul. Mi-a spus că se ridica din pat doar ca să folosească toaleta. Acum începe iar școala în câteva săptămâni, și trebuie să își facă pozele necesare.

Când a venit mi-a zis să i-l tai pe tot pentru că nu poate să suporte durerea de a-l pieptăna pe tot. A spus că e un nimic din cauza asta. Sincer, mi-a frânt inima, așa că am încercat tot ce am putut pentru a o ajuta pe această copilă să-și păstreze părul.

La sfârșitul zilei, vreau ca asta să fie o lecție pentru oameni. Problemele mintale sunt reale. Îi afectează pe oameni din toată lumea și de toate vârstele! Părinți, luați-o în serios! Nu vă lăsați copiii să depășească singuri unele obstacole pe care pur și simplu nu le pot depăși. UN COPIL nu ar trebui să se simtă NICIODATĂ lipsit de valoare, nici măcar atunci când nu se mai poate pieptăna.

După ce am stat aici 8 ore, ieri, și 5 ore, azi, am reușit să o facem pe această fată frumoasă să zâmbească de parcă ar valora ceva!
Ultimele ei cuvinte față de mine au fost: ,,Pentru pozele de școală chiar voi zâmbi azi. M-ai făcut să mă simt ca mine însămi din nou”.

Ce a ieșit:

Loading...