S-a descoperit leacul perfect pentru a scapa de punctele negre peste noapte

Persoanele care au tenul gras și mixt știu prea bine ce înseamnă cât de enervante și inestetice sunt punctele negre. Din păcate, acestea pot să apară pe orice tip de ten, însă în general, ele sunt rezultatul excesului de sebum și acumulării impurităților în porii pielii.

Loading...

Eliminarea acestor puncte negre poate reprezenta o adevărată problemă și nu întotdeauna produsele de curățare și măștile de față din comerț dau rezultatele promise. Ba mai mult decât atât, acestea pot fi destul de agresive pentru tenul sensibil și pot provoca reacții alergice.

Așadar, dacă ai încercat o mulțime de remedii și nu știi ce să mai faci ca să scapi de punctele negre, îți propunem un truc foarte simplu, dar extrem de eficient, care elimină punctele negru pe loc. În timp, rezultatele sunt și mai surprinzătoare. Iată ce trebuie să faci!

Loading...

o periuţă de dinţi nouă

o lingură de pastă de dinţi

o lingură de bicarbonat de sodiu

apă fierbinte

Cum trebuie să procedezi?

Înainte de a începe acest tratament, trebuie să îți cureți foarte bine fața. După care, tamponează zonele afectate de puncte negre cu un prosop înmuiat în apă fierbinte sau dacă ai chef și timp, fă o baie cu abur. Acest procedeu ajută la deschiderea porilor. Apoi, prepară soluția, pur și simplu amestecând toate ingredientele într-un castron.

sursa

Loading...