Profesia care îți asigură un salariu de 2.000 de euro pe lună şi excursii la discreţie

Un serviciu deasupra norilor, haine şi cazare gratuită în cele mai bune hoteluri, plus o leafă de aproape 2.000 de euro pe lună şi ocazia să vadă toată lumea. Sunt argumente suficiente pentru nu mai puţin de 100 de tinere, care astăzi încearcă să obţină unul dintre cele 25 de joburi de însoţitor de zbor, scoase la concurs la Cluj-Napoca, de o cunoscută companie aeriană din Orientul Mijlociu.

Loading...

Compania Gulf Air, cu sediul în Bahrain, este pentru a doua oară în România, tot la Cluj-Napoca, pentru a recruta însoţitoare de zbor. La concurs s-au prezentat candidatedin toate colţurile ţării. Înainte de interviu, tinerele aveau de îndeplinit doar câteva condiţii: să nu aibă tatuaje la vedere, să aibă înălţimea minimă 1 metru şi 60 de centimetri, să aibă diplomă de bacalaureat şi să fi împlinit 21 de ani.

Steluţa Racolţa, organizator: „Contract ferm de muncă pe doi ani salariul mediu pe care îl pot câştiga este în jurul a 1.900 de euro pe lună, care include salariu de încadrare plus ore de zbor plus, plus orele suplimentare şi alte beneficii, poate creşte acest salariu? Poate creşte.
Din cele aproape 100 de fete care s-au prezentat la concurs, doar 25 vor pleca în Bahrain. De acolo vor călători în 23 de state de pe trei continente.

Loading...

Pe lângă salariu lunar, compania oferă gratuitate la cazare şi masă, uniforme, transport gratuit către şi de la locul de muncă. Anul trecut, 29 de românce au fost recrutate de aceeaşi companie, potrivit digi24.ro.

Loading...