Preţul intrigant la care vrea să-ţi vândă un proprietar Porsche-ul daună totală. Toţi care au citit anunţul au zis că omul nu e în toată regula

Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare sosirea noului Porsche Cayman GT4, însă unii dintre noi s-ar mulţumi şi cu un exemplar la mâna a doua din vechea generaţie. În această idee, cei de la carscoops.com au postat un anunţ de vânzare al unui Cayman GT4 din 2016.

Loading...

Are 10.000 de mile pe kilometraj, iar licitaţia porneşte de la 30.250 de dolari. Cei mai nerăbdători îl pot cumpăra oricând pentru 52.500 de dolari.
Acesta este aproape preţul de bază al unui Cayman 717 nou, şi un pic mai mic decât preţul unui GT4 nou. Dar după cum probabil aţi ghicit până acum, există o problemă: maşina a fost grav avariată.

Acest Cayman a fost implicat într-un accident destul de grav. Judecând după fotografii, maşina sport germană are o roată smulsă şi este zgâriată pe o parte.

Loading...

Când era „în putere”, motorul cu şase cilindri, de 3.8 litri, livra 385 de cai putere către roţile din spate printr-o transmisie manuală cu şase trepte. Dar, nu ştim dacă aceste performanţe vor mai fi atinse vreodată de această maşină.

Loading...