Povestea incredibilă care îți dovedește că există karma. Fă bine și ți se va întoarce

Din când în când, viața ne arată că noțiuni precum karma nu sunt goale de conținut.

Loading...

Deși sunt rare aceste întâmplări care restabilesc vizibil balanța binelui în raport cu răul, iar cei mai mulți le califică drept coincidențe, nu se poate să nu dea de gândit.

Cu ani în urmă, Roger Lausier avea doar 4 ani și era cu mama sa la plajă în Salem, Massachusetts. Fără ca aceasta să îl vadă, a intrat în apă. Imediat a fost tras de un curent și doar câteva secunde îl despărțeau de momentul în care s-ar fi înecat.

Loading...

Pentru că dădea din mâini haotic, iar ochii începeau să se dea deja peste cap, o femeie de pe mal l-a văzut. Nu a stat pe gânduri, sărind imediat în apă, pentru a-l scoate.

Femeia, numită Alice Blaise, a reușit șă-l aducă la mal și a aplicat imediat manevrele de resuscitare. Viața lui Roger a fost salvată.

La indigo

9 ani mai târziu, Roger se afla pe aceeși plajă. La un moment dat, a auzit o femeie țipând. Aceasta striga din toți rărunchii că soțul ei se îneacă.

Roger, acum un adolescent de 13 ani, a luat salteaua gonflabilă pe care o avea cu el și a reușit să ajungă lângă bărbat. L-a ajutat să urce pe saltea și au ajuns cu bine la mal. Tocmai salvase viața unui om.

Lăsând la o parte faptul că e vorba despre o reușită cu adevărat fenomenală pentru un puști de 13 ani, altceva îți face pielea ca de găină.

După ce fapta lui Roger a ajuns în presă, abia atunci a ieșit la iveală adevăratul tâlc al celor întâmplate.

Destinul, divitatea sau orice altceva a făcut ca bărbatul salvat de băiat să fie soțul lui Alice Blaise, cea care îl salvase pe băiat de la înec cu 9 ani în urmă. Să mai spui că nu există karma!

Loading...