Povestea incredibila a gimnastului care a ridicat SALA IN PICIOARE la „Romanii au talent”: „Nimeni nu imi mai dadea nicio sansa. Am fost paralizat de patru ori in trei ani…”

Claudiu Mitea, un tanar gimnast de doar 26 de ani, a reusit sa impresioneze publicul de la „Romanii au talent” cu povestea sa de viata. Tanarul a prezentat un numar de dans contemporan, inainte sa povesteasca drama prin care a trecut.

Loading...

Claudiu a fost nevoit sa renunte la visul de a deveni campion olimpic la gimnastica dupa ce a paralizat de patru ori în decurs de trei ani.

„Nu ştiu nici să dansez, nici să cânt, nici să vorbesc în public. Totuşi, am o misiune. Am venit să aduc foarte multă speranţă şi motivaţie. În urmă cu puţin timp am avut foarte mari probleme de sănătate, în trei ani am paralizat de patru ori“, a declarat Claudiu Mitea când a urcat pe scena show-ului „Românii au talent“.

Loading...

„Aveam un vis măreţ, voiam să ajung gimnast, campion olimpic, am fost selecţionat în lotul naţional la 14 ani, dar doi ani mai târziu am suferit o semipareză, pe toată partea stângă, şi până la 19 ani am avut patru paralizii. Ultima oară am paralizat complet, nu mai simţeam nimic decât amorţeli, furnicături şi înţepături. Nimeni nu a crezut vreodată că o să mă pot întorce pe picioarele mele şi voi putea face din nou demonstraţii. Prin credinţă, prin voinţă mi-am dat seama că oricine îşi doreşte poate. Am urmat un tratament destul de sever, cu înţepături de albine, era o durere cumplită şi a trebuit să renunţ la visul meu de a deveni campion olimpic“, a povestit Claudiu Mitea.

În ciuda situatiei sale, tânărul a obţinut numeroase medalii. „Am peste 50 de medalii dintre care 25, daca nu ma înşel, sunt de aur, undeva la 17 de argint şi 13 de bronz“, povestea Claudiu în urmă cu un an pentru Kanal D.

https://www.youtube.com/watch?v=0Vi8ZJ88Hz4

Loading...