Povestea bătrânei rămasă singură pe lume, după ce fiul i-a murit. Trăiește pe stradă și vinde ciorapi croșetați de ea, pentru o pâine

Numele nu i-a fost făcut public, însă povestea sa a ajuns la sufletele oamenilor din toată țara. Este vorba de o bătrânică din Năvodari, județul Constanța, care își câștigă pâinea vânzând, pe stradă, în frig, lucruri croșetate cu mâinile ei. Locuiește într-un bloc naționalizat, care stă să cadă, și-a pierdut fiul și este singură pe lume. Informațiile au fost făcute publice de cei care o văd zilnic, asta după ce Luiza Rosentzveig, fondatoarea Asociaţiei Caritatea din Constanţa, a postat pe Facebook mai multe imagini cu femeia.

Loading...

„E dimineață sunt la taxe si impozite in Navodari si o vad cum târaie sacii si iese dintr-un bloc nationalizat pe care nu ati vrea sa il vedeti pentru ca ar trebui sa va avertizez ca imaginile va pot afecta emotional.Stiu e doar un caz intre multe alte cazuri..

Oare ne-am gandit vreodată cum va fi bătrânețea noastră?cum de sus poti sa cazi jos?A avut o viata normala cândva,pana i-a murit băiatul.Acest trai indiferent de anotimp si zi,o singurătate apăsătoare 2 andrele in mainile obosite si un simt tactil mai dezvoltat de cand si-a pierdut ochelarii. Nu cerșește, e acolo zi de zi cu plusurile, cărțile, mileurile si totoseii impletiti pe care putini au ochi sa le vadă. Un glas blând imi umple ziua cu bucurie: „exista si oameni cu suflet”, stă scris în dreptul fotografiilor.

Loading...

sursa

Loading...