Polițistă britanică, despre români: ”Gunoaie nenorocite

Britanicii nu au păreri tocmai bune despre români, mai ales când vine vorba de persoane de etnie romă. O dovedește și atitudinea unei polițiste din Regat, ce a fost considerată odată eroină.

Loading...

Polițista Jeanette Cadden a fost premiată în 2015, după ce a salvat o femeie care a vrut să se arunce de pe Avon Gorge.
Recent însă, ea a scris mai multe mesaje în care vorbește despre țiganii români, într-unul din mesaje numindu-i ”gunoaie nenorocite”, potrivit dailymail.co.uk.

Într-o altă postare, Cadden a scris: ”Un fost polițist trăiește într-o mașină. Distribuie dacă crezi că trebuie să primească locuință înaintea oricărui refugiat”.

Loading...

”Locuințele sociale din Marea Britanie ar trebui să fie doar pentru cei născuți în Marea Britanie, distribuie dacă ești de acord”, a mai postat polițista pe Facebook.
De asemenea, ea a publicat un material video cu două femei care furau o cutie cu bani din donații, însoțit de următorul mesaj: ”Cele două țigănci din România prinse ieri la furat, fură din nou, de data asta o cutie cu bani pentru donații. Gunoaie nenorocite – Să vină Brexit-ul!”.

Cadden a fost găsită vinovată de abatere abuzivă după ce un cetățean a alertat conducerea poliției cu privire la postările de pe contul polițistei.

Cadden a fost concediată în decembrie.

Loading...