Parinti, fiti atenti! Un copil de 3 ani a spus ca cineva vorbea cu el noaptea si ceea ce mama lui a descoperit este socant!

A fost un soc complet pentru parintii unui copil de 3 ani din Washington cand au descoperit ca un strain vorbea cu copilul lor prin intermediul dispozitivului de urmarire al copilului!

Loading...

Parintii au inceput sa foloseasca camera de monitorizare a copilului, deoarece au crezut ca se vor simti mai in siguranta cu acest aparat.

Cu toate acestea, asteptarile lui Jay si Sarah au fost naruite cand au aflat ca cineva le spiona copilul prin intermediul GPS-ului!

Loading...

Sarah a intrat in camera copilului si a auzit o voce spunand: “trezeste-te, copil mic. Tatal tau te cauta”. Sotul ei, Jay, a auzit mai tarziu aceeasi voce spunand: “Cineva se apropie”.

A fost o lovitura grea pentru parinti sa realizeze ca erau urmariti la fiecare miscare. Groaza s-a inrautatit cand au vazut camera calculatorului ca se misca ca si cum cineva i-ar urmari.

Au contactat imediat producatorul- Foscam. Acestia au realizat imediat ca monitorul lor a fost hack-uit probabil prin intermediul unei aplicatii de smartphone.

Dupa cum a confirmat si CBS, acest tip de crime sunt in crestere datorita conexiunii la internet a monitoarelor si a smartphone-urilor.

Loading...