Paguba sau recompensa! O romanca si-a inselat iubitul italian, iar suma incredibila de care a fost pagubit, nu l-a oprit sa o cucereasca din nou! Bestiala FEMEIA!

O celebra blonda, Simona Mărgăian Tiriplică din localitatea Scoarța, județul Gorj, este acuzată de un italian, dupa o relatie de doi ani cu ea, ca a fost pacalit in diferite moduri spre a-si cheltui banii cu ea.

Loading...

Idila dintre italian si romanca a inceput in urmă cu doi ani la Milano.

Ea frumoasa, inalta cu picioare lungi si cu o privire provocatoare, s-a lansat in a juca fel si fel de scenarii, pentru a-l cuceri pe batranel,cu 33ani mai mare ca ea si a caru-i sotie nu decedase de mult timp.

Loading...

Italianul,destul de trist din cauza pierderii sotiei, a fost consolat de tanara romanca si intimidat cu farmecul ei, iar acesta chiar a crezut-o si i-a propus o relatie.

In ciuda varstei,batranul italian a facut tot posibilul sa-si satisfaca iubita si chiar daca era peste puteriile lui, nu se vaita deloc, deoarece nu voia sa o piarda. Era pentru el, practic un inger, o ocazie de a-si petrece a doua tinerete. Tocmai de aceea, si-a propus in scurt timp sa-i ofere nenumarate cadouri si sa-i ofere multe bucurii, prin care sa o poata retine cat mai mut timp langa el.

A vandut o proprietate o proprietate din Italia, i- a oferit o excursie in Dubai, unde spre surprinderea lui, s-a intrecut pe sine si ca o cireasa pe tort i-a mai facut si cadou o limuzina de lux.

Toate se desfasurau intr-un stil exceptional, pana cand romanca doreste sa se intoarca in Romania, unde ramane o vreme, pretinzand ca este bolnava si drept dovada de iubire si devotament, italianul ii trumite sume destul de mari pentru a fi tratata.

Dupa ce tanara se pare ca si-a revenit,a reuşit să îl convingă pe italian să lase întreaga lui avere pe numele ei, daca doreste sa se intoarca si sa-i fie alaturi.

O cararacteristica ce te lasa perplex, datorita felului de a-l manevra pe italian, e faptul ca, a ajuns sa-l aduca, ca bodyguard pe sotul ei, din Romania, spunand ca are nevoie de garda de corp, la care italianul nu a avut ce comenta, pentru ca era ceea ce avea el mai de pret si nu voia sa o piarda.La fel, si a adus-o si pe mama ei, un ajutor de care nu putea sa se lipseasca.

Toate bune si frumoase si toti se bucurau de frumoasa blonda si de cum radia in jurul lor.

Noi idei ii cutreierau gandurile romancei si-l face pe batran sa mai vanda o proprietate a lui din Milano pentru a lua o casa pentru ei in Romania si a deschide un coafor in Bucuresti.

Fapt indeplinit si spre surprinderea italianului, după vânzarea casei ia romanca de unde nu-i.

A stat italianul si a analizat toata situatia si cu toata garda de corp ce stia ca o avea asupra romancei, el a mers la politie si a anuntat disparitia iubitei lui.

Dupa destule cautari, dupa multe cercetari s- a ajuns la concluzia ca a fost pungasit si ca romanca era de fapt o excroaca, fapt ce l- a determinat sa actioneze si-n Romania.

Venind in tara la ea, in Romania, au inceput cercetari de judecata, italianul, apeland la serviciile unei avocate romance.

Ca drept apel de instanta Simona Mărgăian Tiriplică, a fost instiintata de un cabinet de avocatură din Bucureşti,ca cetateanul italian a depus o plangere pentru ea, unde o acuza ca l-ar fi pagubit, in timpul relatiei lor de o suma destul de rotungita de italian, calculand cu aproximatie si ajungand spre surprinderea lui la 780.000 euro, lasand de o parte alte bunuri primite de aceasta si bijuterii.

E de mirare insa, ca batranul italian, ajutat de avocata sa, incearca sa ia legatura cu romanca, pentru a intelege clar de ce l-a parasit si ca va trece peste toate aceste intamplari nedorite si el o va ierta, daca aceasta se intoarca la el.

 

 

Loading...