Orezul fals e pretutindeni – Cum sa faci diferenta intre cel fals si cel adevarat

Exista zvonuri ca orezul care il cumparam nu este real. Au fost gasite dovezi intr-o tara din asia ca este o productie in masa de acest tip de orez fals. Fiecare aspect al anchetei a fost prezentat la stiri, dar oamenii nu credeau aceste informatii. De aceea este bine sa va uitati bine inainte sa cumparati ceva!

Loading...

Acest orez fals a fost gasit prima oara in China, si apoi in Vietnam si India, tari in care orezul este felul principal de mancare. In ziua de azi, acesta poate fi gasit si in Indonezia si Europa. In SUA, nu este inca prezent. Consumatorii observa ca pana si marile companii folosesc acest tip de orez fals. Acest orez este aproape la fel ca cel adevarat, si nu exista nici o modalitate de a face diferenta intre cele doua tipuri de orez. De asemenea, orezul fals cauzeaza multe probleme de stomac.

Orezul fals poate cauza probleme digestive serioase, iar noi trebuie sa gasim o cale de a ne scapa de el. Daca nu consumati zilnic orez puteti rezolva aceasta problema. Unele canale de stiri a fost scris ca orezul fals are cartofi si elemente sintetice. Altele spun ca exista si alte substante chimice. Puteti gasi orez fals in magazine deoarece nu exista vreo modalitate sa faceti diferenta intre cele doua.

Loading...

Acesta nu e si cazul in Malaezia, unde in pietele mari exista un control riguros asupra produselor, astfel incat orezul fals este aproape imposibil de gasit. Dar o multime de piete mici nu au acest tip de control, astfel incat acesta inca exista.

Exista o multime de oameni care se intreaba: Cum poti face diferenta intre orezul adevarat si cel fals?

Adevarul este ca nu ai cum sa faci diferenta intre cele doua, dar poti alege sa nu il mananci. Cel mai bun mod de a face vreo diferenta este sa fierbi orezul. Cel fals isi pastreaza forma pe care o avuse inainte de fierbere, ceea ce nu este cazul cu cel real. De asemenea, plasticul din orezul fals are un miros specific.

Loading...