Odată anunțată sarcina, viața lui Meghan Markle se schimba radical! Ce tradiții trebuie să respecte Ducesa de Sussex gravidă:

După frumoasa nuntă regală, din 19 mai, cu siguranță că cei doi soți – Prințul Harry și Meghan Markle – de-abia așteaptă să devină părinți. Cel puțin așa a declarat el anul trecut. Însă aducerea pe lume a unui urmaș regal vine la pachet cu tot felul de reguli, unele mai ciudate decât altele!

Loading...

“În viitorul apropiat” a spus Prințul Harry, în 2017, că își dorește copii, iar noi de-abia așteptăm ca cei doi soți să anunțe vestea cea mare. Totuși un copil regal necesită pregătiri deosebite, iar nașterea lui va fi cât se poate de specială pentru cei doi proaspăt părinții. Și nu mă refer numai la sentimentele paternale care-i vor copleși, ci la atenția pe care ei vor trebui să o acorde tradiției regale.

De când cu botezeul micuțului prinț Louis, toată lumea a început să se întrebe când se va extinde familia regală britanică cu încă un moștenitor. Și toate privirile s-au îndreptat către Meghan și al ei prinț… Dar ce presupune asemenea experință pentru ei doi?

Loading...

Nu va putea dezvălui sexul fătului

Nici în cazul celor trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton nu am aflat, până la naștere, sexul lor. Și asta nu a fost neapărat preferința părinților, cât mai ales tradiția regală care impune nedivulgarea sexului fătului. Se pare că, dacă tot regulile regale sunt stricte în acest sens, nici Ducii de Cambridge nu au vrut să afle sexul celui de-al treilea copil al lor decât la naștere.

În ceea ce îi privește pe Ducii de Sussex, ei vor avea acealași regulă de respectat. Așadar, nu vom afla ce va fi copilul lor decât după ce va veni pe lume.

Călătoriile în străinătate, restricționate

Mai mult decât orice altă femeie din familia regală britanică, americanca Meghan va trebui să își limiteze deplasările peste granițe la minimum. Și totul din motive de securitate. Gravidele regale pot “lucra” până ajung să le apuce durerile facerii, însă nu au voie să plece oricând și oricum în străinătate. De fapt, sunt încurajate să stea pe lângă casă din simplul motiv că, la o adică, ajutorul medical să fie aproape.

Cu atât mai mult, Meghan nu va putea traversa Atlanticul oricând i se va năzări, în timp ce va fi gravidă. Protocolul regal se opune.

Viitoarele mămici regale nu au parte de petreceri pre-bebe

Fosta actriță americană nu mai e la Hollywood, unde petrecerile organizate înainte de venirea pe lume a copiilor sunt la ordinea zilei! La Palatul Regal din Marea Britanie nu sunt încurajate asemenea “extravaganțe” și nici premise, de fapt. Și asta poate pentru că toți membrii familiei regale sunt atât de bogați, încât își pot cumpăra singuri tot ce-și doresc pentru micuții lor.

Cu toate că interdicția există bine-mersi în vigoare, se pare că Pippa Middleton a organizat o petrecere înainte de venirea pe lume a primul născut al surorii ei, Prințul George, încâlcând astfel tradiția.

Există un număr mare de moașe implicate

În mod normal, gravidele regale trebuie să nască acasă, dar această regulă a fost încălcată prima dată de Prințesa Anne și apoi de Prințesa Diana, care l-a adus pe lume pe Prințul William în spitalul Paddington, din Londra.

Astfel, prinții George și Louis și prințesa Charlotte s-au născut toți în maternitatea St. Mary și, în timpul travaliului mamei lor, echipe numeroase de specialiști au fost disponibili non stop. Se pare că Middleton a avut la dispoziție trei moaște în timp ce a venit pe lume Prințesa Charlotte. Iar Meghan cu siguranță că va beneficia de același tratament preferențial.

Regina va afla prima despre nașterea copilului

După cele nouă luni de sarcină, vine marele moment al nașterii, iar cea care află de venirea pe lume a unui nou membru al familiei regale este nimeni alta decât Regina Elisabeta a II-a. Protocolul regal dictează ca Majestatea Sa să fie informată prima cu privire la nașterea micuțului.

Copilul va primi trei-patru nume

Atât timp cât Prințul Harry are patru nume – Henry Charles Albert Davis – și copiii lui vor primi mai multe nume. Fratele lui a respectat și el această regulă și și-a denumit copiii – Prințul George Alexander Louis, Prințesa Charlotte Elizabeth Diana și Prințul Louis Arthur Charles.

sursa: ok magazine

Loading...