O metoda eficienta pe baza de mar pentru a curata COLONUL de toxine.

In jurul varstei de 50 ani, cancerul de colon reprezinta o reala amenintare pentru sanatate, cea ce nu-si doreste nimeni acest fenomen, fapt pentru care, de obicei, majoritatea medicilor recomanda analize regulate, analize anuale si prezentari cat mai dese la cabinetul medical, medicul de familie.

Loading...

In cea mai mare parte a cazurilor in aceasta boala, riscurile cele mai frecvente in dezvoltarea bolii sunt constituite de alimentatia deficitara si o caracteristica importanta fiind lipsa se fibre in alimentatie.

In tarile dezvoltate se consuma in medie de 10 grame fibre pe zi, dar recomandabil este intre 25g si 35g pe zi.

Loading...

Secretia de mucus din intestine creste datorita consumului de inflamatorii si carne rosie, iar absortia nutrientilor este impiedicata sa se mai produca in mod corespunzator.

Alimentele semi-digerate se pot lipi de peretii intestinali, cea ce permite acumularea de toxine, ce duce la balonari si stare de oboseala si dureri de cap.

Sunt fel si fel de metode prin care se poate curata colonul.O metoda eficienta si delicioasa se poate consuma la micul dejun sau oricand, o zi pe saptamana pentru a activa tranzitul intestinal si vor apare rezultate miraculoase.

Prin aceasta metoda care are la baza marul se poate combate constipatia, aceasta apare datorita insuficientei de apa din timpul de detoxifiere.

Ingredientele necesare sunt:mar organic, o lingura de seminte de in macinate,o lingurita de seminte de chia, o ingurita de miere si o cana apa.

Mod de preparare:

Merele se curata de seminte si se taie in felii subtiri fara sa se indeparteze coaja.

Intr-un blender, se pun toate ingredientele si se amesteca iar semintele de chia se presara peste compozitie si se lasa 5-10 minute. Acestea absorb lichidul si isi maresc volumul. Continutul obtinut se amesteca cateva minute dupa care se consuma proaspat.

De specificat ca mesele raman cat mai variate, insa se omite consumul de carne rosie, zahar si alcool.

Merele contribuie in mod delicat la eliminarea toxinelor din organism, ele contin fibre solubile ce atrag apa si leaga excrementele.In acelasi timp fibrele insolubile ajuta la tranzitarea prin colon si desprinderea resturilor alimentare ce se lipesc de intestine.

Impreuna, fibrele dau o stare de saturatie si absorb bila pentru eliminarea toxinelor procesate de ficat.

Merele sunt bogate in pectina, ce regleaza colesterolul si impiedica cresterea acestuia in organism.

Semintele de in au o compozitie de proteine, antioxidanti, fibre si omega-3. Ele impiedica dezvoltarea tumorilor de colon si a celulelor de cancer si produc o moarte celulara la nivelul intestinelor.

Semintele de chia contribuie la absortia apei si formarea unui gel consistent, ce curata intestinele si produce absortia nutrientilor. Jumatate din greutatea semintelor de chia o reprezinta fibrele si in aceeasi masura contribuie si fosforul, ce ajuta organismul uman, la producerea unor tesuturi noi si la repararea celulelor sanatoase, iar manganul si calciul e o facilitate pentru intretinerea si mentineara sanatoasa a oaselor.

Majoritatea oamenilor se simt mult mai bine, datorita acestui procedeu, ei renuntand la un numar mare de calorii, de asemeni alimente nesanatoase si le-au inlocuit cu fructe si legume proaspate.

Detoxifiati-va natural!

 

 

Loading...