Nutriționiștii rup tăcerea: Cel mai bun regim pentru slăbit e regimul Ceaușescu

Ce doctor Oz, ce regim proteic sau alta bazaconii? Regimul Ceausescu era de departe cel mai eficient regim cand vine vorba de silueta si de lupta cu kilogramele in plus.
Dupa zeci de ani de studii si cercetari, concluzia specialistilor in nutritie este unanima: aplicand regimul Ceausescu slabesti 10 kilograme intr-un an, indiferent de vasta, rasa sau clasa.

Loading...

Cu regimul Ceausescu nici mostenirea genetica nu mai este o problema! Ba chiar s-a constatat stiintific faptul ca cei cu origine nesanatoasa slabeau mult mai repede cu acest regim.

Secretul consta in alimentatia stiintifica, eliminarea aproape in totalitate a carnii, laptelui si oualor din alimentatie si inlocuirea lor cu soia, nechezol si biscuiti Eugenia.
Pe timpul tinerii acestui regim puteti fuma, daca aveti acest viciu, insa de preferat sa va axati pe tigarile autohtone fara filtru si doar la ocazii speciale, mai ales daca sunteti medic, sa desfaceti cate un pachet de Kent.

Loading...

Temperatura pe timp de iarna este foarte importanta daca vreti sa obtineti rezultate maxime urmand acest regim! Ea nu trebuie sa depasasca 10, hai 15 grade in casa. Daca e nevoie mai puneti o patura pe voi, dar in niciun caz nu va lafaiti in caldura.

Folosirea gadgeturilor, a televizorului color sau a telefonului mobil, este strict interzisa.
Atentie! Nu va luati dupa tot felul de excentrici care promoveaza regimuri exotice cum ar fi regimul tip Phenian sau regimul Mengele, multi au murit incercand sa le urmeze….

Sursa: ponturifierbinti.com

Loading...