Nu o să-i recunoști dacă îi vezi cum erau în urmă cu 20 de ani. Incredibil cum arăta locuința în care se iubeau Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică. Fotografii cu cei doi pe care nu le-ai văzut niciodată

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta

Loading...

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani, pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Ei bine, câteva imagini rare cu cei doi au fost scoase la iveală de revista Unica.

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani, mai exact în anul 1997, când cu titlul „Ce-i coace Mihaela lui Ștefan”, revista Unica publica în primul număr de existență, imagini cu cei doi.

Loading...

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani, când nu era „Diva de la Monaco”

Deși era considerată, ca și acum, una dintre cele mai sexy personaje de pe micul ecran, atunci când nu se afla în fața camerelor de filmat, Mihaela petrecea timpul în bucătărie, unde prepara mâncarea prefereta a soțului ei, din acea perioadă.

„M-am ferit să declar asta. Cum, însă, avem o mulțime de prieteni care vin pe la noi special să mănânce, mi s-a dus buhul”, povestea ea atunci, potrivit Revista Unica.

În prezent, Mihaela Rădulescu arată la fel de bine și este în continuare una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner și este implicată în proiecte importante, Uite cine dansează!, unde prezintă emisiunea împreună cu Cabral și Românii au talent, unde face parte din juriu, alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

Loading...