Neamțul ăsta a venit în România și spunea că i-a ajuns, dar acum spune tuturor adevărul: ,,doar își plâng de milă, se vaită că e viața grea dar…” Uite ce lucruri șocante spune despre noi toți:

Un neamț a vizitat România și a tras o concluzie tristă despre țara și poporul nostru, a postat un mesaj pe Facebook în care descrie cum i-a văzut el pe compatriții noștri.

Loading...

Se pare că omul este un tânăr afacerist din germania care a petrecut câteva săptămâni în România în interes de afaceri și a tras o concluzie drastică: deși i-a plăcut natura care ne-a dat cele mai minunate daruri, iată ce concluzie a tras despre români:

,,De curând am vizitat pentru prima dată România. Nu știam prea multe lucruri despre această țară. Însă după ce în presa din Germania s-a scris că un neamț a fost ales președinte, am fost curios să vizitez România. Am fost plăcut surprins de ceea ce am văzut în materie de natură, relief, peisaje, biserici, arhitectură în orașe precum Sibiu, Cluj și Timișoara. Nu mi-a plăcut însă faptul că deși au o țară frumoasă și extrem de bogată, românii sunt dezbinați, își plâng de milă.

Loading...

Când i-am întrebat prin intermediul translatorului pe care-l aveam, de ce nu ia atitudine să schimbe ceea ce nu le place, m-au șocat cu răspunsul lor. Au spus că nu au ce să facă, că nu se poate schimba nimic și că nu are rost. I-am întrebat dacă au încercat să se unească și să încerce să schimbe lucrurile. Mi-au răspuns că NU AU TIMP, că au familie, job și că nu mai au timp de nimic. Le-am spus atunci, uluit de ce auzeam, cum vreți fraților să schimbați ceva dacă nici măcar nu încercați??? Credeți că dacă vă plângeți de milă, rezolvați ceva?!!!”

Se pare că afaceristul a plecat din românia cu un gust amar după discuția cu românii și spune că încă se mai pot schimba lucrurile cu condiția ca tinerii să se implice mai mult și să ia atitudine.

Loading...