„N-are niciun rost să mă mai prefac” Mărturisirea făcută de Cătălin Botezatu, în urmă cu puţin timp

Cătălin Botezatu a mărturisit în urmă cu puțin timp că își va petrece Crăciunul singur și într-un loc cald. Dar nu este prima oară când acest lucru se întâmplă.

Loading...

Designer-ul a vorbit despre motivul pentru care nu și-a mai împodobit bradul de foarte mulți ani și care este singurul cadou pe care și-l dorește sincer: sănătate și fericire.

„[n.r. Planurile de Crăciun] nu mi le-am făcut deocamdată pentru că am foarte mult de muncă. […] Voi pleca, probabil, după Revelion, undeva la căldură. [..] În ultima perioadă, n-am mai avut starea necesară. Crăciunul, pentru mine, chiar dacă sunt înconjurat de prietenii mei dragi pe care îi iubesc, în ultimii ani n-am mai fost alături de persoana potrivită. Și atunci, n-avea niciun sens să mai împodobesc vreun brad de mii de euro și să mă mai prefac că… o, ce frumos e,” a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Loading...

De asemenea, acesta a mai menționat faptul că, în mod obișnuit, el nu primește cadouri de Crăciun, dar că el iubește să le ofere daruri celor dragi.

Sursa: spynews.ro

Loading...