Muncitorii săpau pentru a construi o școală, când au văzut în pământ ceva dubios. S-au apropiat și au trăit șocul vieții lor. Au sunat imediat la Poliție. Ce se ascundea sub ochii lor:

Pentru arheologi, fiecare descoperire, este o adevărată reușită, chiar dacă lucrul găsit este unul cât se poate de neînsemnat.

Loading...

Însă ce ai spune despre 30 de ouă de dinozaur care au fost perfect păstrate timp de 130 de milioane de ani?

Într-un an în care multe știri s-au dovedit a fi false, anunțul descoperirii a 30 de ouă fosilizate de dinozaur a creat o adevărată isterie în mediul online. În timp ce mai există persoane care nici acum nu cred în existența dinozaurilor, există oameni care așteaptă cu nerăbdare asemenea descoperiri, care sunt însă destul de rare.

Loading...

Chiar în ziua de Crăciun, 30 de ouă perfect conservate au fost găsite în China de către niște muncitori care munceau în Ganzhou, cunoscut și ca „locuința dragonilor”.

În timp ce muncitorii foloseau explozibil pentru construcția unei școli, au văzut câteva obiecte misterioase. Acele obiecte erau ouă de dragon, extrem de rare și de valoroase. Lucrătorii au sunat imediat la Poliție și nu a durat mult până când specialiștii au sosit în zonă și au început să curețe șantierul, unde au dat de o colecție de ouă de dinozaur, care au fost duse apoi la un muzeu pentru a se stabili cărei specii de dinozauri le aparțin.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.