Mulți se întreabă cum își întreține fiica lunar, acum totul e clar. Ce pensie are Adriana Iliescu Femeia a recunoscut și a zis suma direct, dar i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a spus cum face rost de hainele Elizei. Merge la mall și…

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România? Cu ce sumă își întreține fiica lunar

Loading...

Adriana Iliescu a devenit celebră după ce a devenit mamă la o vârstă foarte înaintată. Acum a ajuns la vârsta de 79 de ani, însă luptă din greu pentru a-și crește fiica adolescentă.

Fostul profesor universitar a mărturisit ce sumă de bani câștigă lunar pentru a o întreține pe copila de 12 ani.

Loading...

Adriana Iliescu este cea mai bătrână mamă din România, cu toate astea ea se consideră o femeie fericită.

Femeia a dezvăluit că are o pensie de aproape 2.000 de lei, care este o sumă destul de mare, comparativ cu situația altor pensionari.

Totuși, Adriana susține că îi este destul de greu să facă față cheltuielilor și este nevoită să fie foarte atentă la cumpărături pentru a avea resurse să-şi crească fiica.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumuşica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulţi bani pentru două persoane, dar nici puţini.

Dacă chibzuim aceşti bani foarte bine, ne ajung şi, Slavă Domnului, ne descurcăm! Nu ne plângem, alţi pensionari o duc mai greu.

Facem cumpărături de la piaţă, gătim, ne aprovizionăm din vara pentru iarnă şi avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente şi la reducerile de la mall.

Când încep şi aud de ele, profit că să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluza, o fustiţă, ce îi trebuie oricărui copil”, a declarat Adriana Iliescu

Devenita cea mai varstnica femeie din lume, in 2006, la 67 de ani, dupa ce a dus o sarcina la bun sfarsit si a dat nastere unicului ei copil, Adriana Iliescu este fara doar si poate un caz exceptional in Romania si in multe alte tari ale lumii.

Fost profesor universitar, Adriana Iliescu este mama care isi creste fetita si o tine in scoli folosindu-se de pensia sa de varsta.

Din fericire, remuneratia Adrianei Iliescu pentru anii petrecuti la catedra si in campul muncii se invarte in jurul sumei de 2000 de lei si acest lucru o ajuta pe mama sa nu isi priveze fiica de micile bucurii ale copilariei.

Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu”,ne-a declarat Adriana Iliescu.

Pentru a se incadra in bugetul familiei, respectiv in pensia care le intra luna de luna in casa, Adriana Iliescu si fiica sa, Eliza, se gospodaresc cum stiu mai bine.

Mama face economii in perioada verii pentru iarna cand cheltuielile sunt mai mari si are grija ca micutei Eliza sa nu ii lipseasca rechizitele, cartile si hainutele frumoase.

„Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente si la reducerile de la mall.

Cand incep si aud de ele, profit ca sa o innoiesc pe Eliza. Cumpar un tricou, o bluza, o fustita, ce ii trebuie oricarui copil”, ne-a spus Adriana Iliescu.

Exclusiv| La 77 de ani, Adriana Iliescu vorbeste despre barbati. Cea mai varstnica mama din Romania a fost ceruta de sotie de un pensionar vaduv si cu situatie!

Ca dragostea apare cand nici nu te astepti, stie toata lumea. Pe nesimtite, focul pasiunii se poate naste din senin intre doi oameni care, astfel, se trezesc implicati in cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Adriana Iliescu a fost surprinsa, recent, la cumparaturi, alaturi de fiica saAsa s-a intamplat de curand si in viata celebrei Adriana Iliescu, cea mai varstnica mama din Romania. Ajunsa la venerabila varsta de 77 de ani si avand-o in grija pe Eliza, fetita sa de 10 ani, fostul profesor universitar a trait recent o intamplare demna de povestit.

Adriana Iliescu a cazut cu tronc unui pensionar din Bucuresti, un septagenar vaduv si cu o situatie financiara stralucita, care a facut o pasiune subita pentru ea. Pentru ca timpul nu mai lucreaza in favoarea sa si vaduvia e grea de dus, bucuresteanul si-a luat inima in dinti si i-a spus fostei profesoare ceea ce simte pentru ea, intr-o scrisoare adresata unei publicatii.

Contactata astazi de WOWbiz.ro, Adriana Iliescu nu s-a aratat nicidecum impresionata de declaratiile si marturisirile curtezanului ei pe care sustine vehement ca nici nu vrea sa il cunoasca.

Adriana Iliescu, in urma cu zece ani, langa incubatorul unde se afla micuta Eliza, fetita sa nascuta prematur “Domnule, am aflat de acest domn si de intentiile sale de la cei de la ziar, unde acesta se pare ca s-a adresat.

Eu ce va pot spune e ca nu ma intereseaza! Eu am o singura prioritate in viata mea si nu am timp de tampenii. Proiectul meu se numeste Eliza- fata mea- minunea de copil care mi-a fost trimisa de Dumnezeu.

Eu asta fac de zece ani si nu am vreme sa ma ocup de prostii. Am inteles ca dumnealui este vaduv si ca are un statut anume, dar pe mine aceste scrisorele demne de rubricile de la matrimoniale nu ma intereseaza.

Am lucruri mult mai importante de facut. Ii urez domnului respectiv sanatate si succes”, a declarat Adriana Iliescu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Loading...