Modul în care flirtează fiecare zodie cu persoana de care se simte atrasă!

Sunt cei mai buni atunci când vine vorba flirtat, mereu găsesc lucruri despre care să vorbească cu persoana de care sunt interesați și le place să aibă un aer misterios. Sunt genul de persoane care te atrag fără să vrei și este imposibil să nu te gândești mereu la ele.

Loading...

2. Fecioară

Fecioarele au o eleganță naturală, iar limbajul lor corporal este arma seducției pentru că îl pot mișca în așa fel încât să atragă privirile tuturor. Le place să mențină contactul vizual și să miroasă mereu frumos pentru persoana care îi atrage.

Loading...

3. Berbec

Sunt ființe pasionale, așa că atunci când își doresc pe cineva nu se lasă până când nu găsesc acea persoană și nu-i dau drumul prea ușor. Sunt persoane extrem de îndrăznețe și de cele mai multe ori, fac ele primul pas într-o relație.

4. Taur

Zodia Taur poate să aibă pe absolut oricine își dorește. Fac persoanele să râdă și astfel le câștigă încredere. La început, nu arată foarte mult interes, așteaptă ca cealaltă persoană să facă primul pas.

5. Capricorn

Capricornii flirtează subtil și transmit mesaje care nu pot fi înțelese foarte ușor de ceilalți. Sunt timizi, așa că nu fac primul pas. Femeile se folosesc de inteligența lor pentru a cuceri bărbații.

6. Leu

Le place să flirteze din priviri și cu ajutorul vorbelor. Le place să fie în centrul atenției, iar femeile știu foarte bine cum să mențină bărbații mereu îndrăgostiți de ele.

7. Săgetător

Sunt atât de relaxați, încât unele persoane nu și-ar da seama că flirtează. Nu-și doresc să pară disperați, așa că rareori fac primul pas. Când le place cineva spun direct, dar există ocazii când nu vor face asta, chiar dacă le place persoana respectivă.

8. Rac

Femeile Rac sunt extrem de timide, așa că le plac bărbații care fac primul pas. Atunci când femeile încep să se simtă confortabil cu bărbatul care le interesează, flirtează deschis cu el.

9. Gemeni

Gemenii nu cochetează cu ceilalți, îi cuceresc prin personalitatea și naturalețea lor. Și-ar dori să aplice lucrurile învățate în filme, dar dau greș de fiecare dată, așa că se mulțumesc doar să arate bine.

10. Pești

Peștii nu se pricep să cocheteze. Se simt extrem de emoționați atunci când trebuie să mărturisească ceea ce simt, așa că nu vor face asta prea des. Au nevoie de cineva suficient de curajos ca să facă primul pas.

11. Vărsător

Pentru Vărsători dragostea e extrem de importantă, așa că se pot îndrăgosti de oricine. Își doresc ca relația lor să dureze pentru totdeauna și ajung să idolatrizeze persoana cu care sunt.

12. Balanță

Balanțele planifică totul, inclusiv atunci când flirtează. Lasă lucrurile să se întâmple de la sine și nu fac prea multe eforturi pentru a cuceri persoana care îi interesează.

Loading...