Mihai Bendeac face mişto de Oana Zăvoranu, după scandalul cu hainele de firmă: „Am foarte multe lucruri de dat. O să anunţ mâine exact locul…”

Oana Zăvoranu şi-a dat hainele de pomană. Bruneta a anunţat că bunurile pe care le donează se ridică undeva la 200.000 de euro. Ceea ce a nu a anticipat ea a fost bătaia şi scandalul iscat pe seama hainelor ei.

Loading...

S-a lăsat cu bătaie, ieri, în faţa apartamentului Oanei Zăvoranu. Amuzat de situaţie, Mihai Bendeac a anunţat în glumă că va dona şi el lucruri.

„Pentru mâine: Locaţia va fi undeva în zona Dorobanţi. Fac apel: să fim civilizaţi! Să nu blocăm traficul, să nu se creeze ambuscade. Mulţumesc! (..)

Loading...

Măi, oameni buni, eu am foarte multe lucruri de dat. O să anunţ mâine exact locul, în care vreau să vină toţi ce care vor să primească ce am de dat. Va fi şi Jandarmeria acolo, să păstrăm o ordine,

Haideţi să nu ne comportăm ca nişte animale. O să facem în felul următor. Eu, care am atât de multe lucuri de dat, o să fac nişte bileţele. Fiecare o să primească un număr. Intraţi pe rând, nu ca animalele.

Cum vă e norocul. De exemplu…tu ai numărul 18 şi tu vii şi eu îţi dau m***e. Ai nr 64, îţi dau voie să mă pupi în c*r”, a scris Mihai Bendeac, pe Facebook.

Loading...