Mesajul Simonei Halep pentru Firma Adidas: „Noi Romanii nu..”

În cadrul ediţiei de joi a emisiunii „Bună, România”, Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir au vorbit despre victoria Simonei Halep în semifinalele turneului de la Australian Open împotriva lui Kerber.

Loading...

Aceştia au remarcat că Simona Halep a jucat într-un echipament lipsit de orice sponsor oficial pentru că Adidas a renunţat la colaborarea cu sportiva din România în ciuda faptului că aceasta deţine prima poziţie în clasamentul WTA.

„Se ridică şi problema echipamentului Simonei Halep care a deranjat pe multă lume, Adidas, acest brand şi-a bătut joc de Simona Halep în sensul că era echipamentul ei până anul trecut când a trebuit să intervină o renegociere şi a cerut o sumă dublă pentru că era numărul 1. Avea un milion, a vrut 2 milioane de dolari, păi pentru un număr 1 e o sumă mică. Primul sportiv care a ales să aibă echipament complet Adidas a fost Ilie Năstase, deci aceste brand ar trebui să aibă o relaţie mai bună cu România. Simona Halep a apărut într-un costum de la Australian Open, zici că era spectatoare. Darren Cahill a renunţat la Adidas în solidaritate cu Simona Halep.(…)

Loading...

Eu vreau să lansez aşa un îndemn, uite vorbim între noi românii, dacă ei nu sunt aşa interesaţi de această ţară, că bănuiesc că nu Simona Halep a fost problema ci că venea din această ţară. Dacă pentru voi nu suntem aşa importanţi, eu dacă aş fi român nu mi-aş mai cumpăra echipament de la Adidas. Eu dacă văd pe unul pe stradă cu echipament Adidas ne certăm. Ar trebui să ne luăm mai în serios, noi românii, că ne-au tratat în derizoriu„, a afirmat Radu Buzăianu.

„Bună, România”: Pentru Adidas, Halep și România nu contează! Nu mai cumpărăm Adidas, dacă nu contăm!

Loading...