Mesajul femeii criticate pe internet după ce a publicat poze cu soțul ei : „Mi se spune că nu sunt îndeajuns de slabă și nu-l merit”

O tânără a fost aspru criticată de internauți după ce a publicat câteva fotografii, alături de soțul ei, amândoi în costume de baie, pe plajă.

Loading...

Jenna Kutcher a primit multe mesaje și comentarii negative după ce a postat pe Instagram poze în constum de baie, alături de soțul ei. Oamenilor nu le vedea să creadă că o femeie solidă a reușit să „pună mâna” pe un bărbat cu un fizic „de invidiat”, scrie Bored Panda.

Jenna este căsătorită cu Drew de 11 ani și sunt încă foarte îndrăgostiți, conform femeii.

Loading...

Ea se consideră o femeie frumoasă, sănătoasă și de succes. Soțul ei lucrează ca antrenor de fitness.

Într-un mesaj publicat recent pe Instagram, Jenna le răspunde celor care au criticat-o. Ea recunoaște că internauții i-au descoperit slăbiciunea și că are anumite complexe legate de corpul ei, iar uneori simte că nu îl merită pe soțul ei pentru că nu e îndeajuns de slabă.

Cu toate astea, nu se lasă afectată de comentariile răutăcioase.

„Acest bărbat acceptă fiecare formă, rid sau kilogram al meu de zece ani și întotdeauna mi-a amintit că sunt frumoasă, chiar și atunci când mie nu mi se pare. Sunt mult mai mult decât corpul meu, așa e și el”, scrie femeia.

Mesajul ei a încurajat multe tinere care se luptă cu kilogramele în plus.

sursa

Loading...