Mesajul disperat al unei mame din Arad, după ce și-a luat copilul plin de sânge de la școală: ”Urla de durere”

Mama unui copil de 6 ani dintr-o localitate din Arad a postat pe Facebook un mesaj de-a dreptul revoltător, în care susține că fiul ei este umilit și pedepsit constant la școală de către învățătoare, pe motiv că nu cunoaște limba româna la perfecție.

Loading...

Mama copilului povestește că a fost chemată la școală, acolo unde și-a găsit copilul plin de sânge, iar explicația învățătoarei a fost scurtă: ”S-a aruncat pe scări!”. Femeia susține că fiul ei arăta atât de rău, încât nici nu se putea ține pe picioare.

”Copilul meu era dezechilibrat total, avea o privire ciudată, am fost internați imediat”, a precizat mama.

Loading...

În mesajul ei, femeia susține că probleme la această unitate de învățământ au existat încă din momentul în care și-a înscris copilul la școală, pe motiv că micuțul nu știe limba română. ”Copilul stăpânește 80% limba română (fiind născut în altă țară) și este astmatic”, susține mama.

Revoltător este faptul că elevul ajungea mereu plângând acasă pentru că nu stăpânea limba română sau că nu știa numele vreunui personaj. Iar în timp ce ceilalți colegi erau recompensați, el primea doar pedepse, se arată în mesajul mamei.

Mama copilului susține că acesta este al treilea incident petrecut la școală în urma căruia fiul ei a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar reprezentanții intituției nu i-au oferit niciodată nicio explicație în urma celor întâmplate.

După ce mesajul femeii a devenit viral, directorul Şcolii Gimnaziale din Zădăreni, susține că a fost demarată o anchetă internă în şcoală, scrie adevarul.ro.

Loading...