Melania Medeleanu, mesaj dur: „Daca tot zice PSD ca-s dusmanul neamului, ia, neamule, de-aici”

Melania Medeleanu a dat publicitatii un mesaj dur la adresa PSD, partid pe care il acuza ca prin actiunile sale schimba, „peste noapte”, destinele oamenilor.

Loading...

„Daca tot zice PSD ca-s dusmanul neamului, ia, neamule, de-aici”, spune Melania Medeleanu pe Facebook, publicand un fragment dintr-un interviu pentru revista Unica. In cadrul interviului, Medeleanu acuza modul in care PSD intelege sa faca politica. Iata cum a raspuns la intrebarea: „Daca ai putea sa schimbi ceva la lumea in care traim, ce ai schimba?”

„Felul in care se face politica. Viata cetatii este profund influentata de modul in care actioneaza cei care ne decid soarta (prin legi sau ordonante de guvern). Iar ce se intampla acum este monstruos. Atatia oameni mintiti, atatia oameni carora li se schimba destinele peste noapte, angajatori care sunt nevoiti sa dea oameni afara, ONG-uri lasate fara banii cu care puteau sa faca atata bine, medici care pleaca pentru ca nu mai au nicio asteptare si nicio speranta. Oamenii acestia incompetenti si corupti care dau legi pentru ei insisi si interesele lor ar trebui sa plateasca pentru tot raul pe care-l fac acestei tari”, a spus Medeleanu pentru Unica.

Loading...

Melania Medeleanu, expert in comunicare, este implicata in proiectul MagicHOME, o initiativa a fostului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, prin care sunt prijiniti parintii copiilor cu afectiuni oncologice.

Loading...